Κηπουρός – κατά συρροή δολοφόνος σκότωσε 5 gay άνδρες στον Καναδά

30/01/2018
από

Στο Τορόντο, ένας κηπουρός, που η αστυνομία του Καναδά χαρακτηρίζει ως «κατά συρροή δολοφόνο» σκότωσε τουλάχιστον 5 gay άνδρες.

Ο λόγος για τον 66χρονο Μπρους Μακάρθουρ, που συνελήφθη μετά από έρευνα που ξεκίνησε από τον Απρίλιο του 2017, όταν είχαν εξανιστεί δύο άνδρες.

Ασκήθηκε δίωξη εναντίον του πριν από λίγες ημέρες, όμως σήμερα η αστυνομία αποκάλυψε στον κήπο του σπιτιού, ενός εκ των θυμάτων, που ο δράστης φαίνεται ότι χρησιμοποιούσε ως αποθήκη, τα λείψανα κι άλλων τριών ανδρών θαμμένα εκεί.

«Ο Μπρους Μακάρθουρ θεωρείται ύποπτος για τους πέντε φόνους» και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη, δήλωσε ο Χανκ Ιντσίνγκα, ο επικεφαλής των ερευνών, προσθέτοντας ότι «Πρόκειται για έναν κατά συρροή δολοφόνο (…) που προσπαθούσε να καλύψει τα ίχνη του» .

Η πλειοψηφία των θυμάτων κατάγεται από χώρες της Μέσης Ανατολής και ήταν ηλικίας 40-50 ετών. Ο ένας εξ αυτών διατηρούσε σχέση με τον Μακάρθουρ.

Λόγω του επαγγέλματός του ο 66χρονος είχε πρόσβαση σε πολλούς χώρους πρασίνου και για τον λόγο αυτό οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει περίπου 30 κήπους ή ιδιοκτησίες, σε διάφορες περιοχές της πόλης, και θέλουν να τους ερευνήσουν γιατί εικάζουν ότι ενδέχεται να βρουν εκεί και άλλα θύματα.

«Πιστεύουμε ότι υπάρχουν περισσότερα (θύματα) αλλά δεν έχω ιδέα πόσα» , πρόσθεσε ο Ιντσίνγκα.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!