Λεσβία ΥouTuber κερδίσει υπόθεση “για εκδικητικό πορνό” και το γιορτάζει με μια πρόταση γάμου στη σύντροφό της

18/01/2018
από

H Chrissy Chambers είναι μια γνωστή youtuber, που έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της.

Σήμερα η Chrissy νιώθει δικαιωμένη, μιας το ανώτερο δικαστήριο στο Λονδίνο αποφάσισε υπέρ της, σχετικά με μία μήνυση που η ίδια είχε καταθέσει πριν από δύο χρόνια.

Η ίδια είναι από τις ΗΠΑ και ζει στο Λος Άντζελες. Το 2016 έκανε μήνυση στον Βρετανό σύντροφό της. Είχαν συνάψει σχέση όταν ήταν 18 ετών, πριν αποφασίσει να κάνει coming out. Σήμερα είναι 26.

Το 2009, ο (τότε) φίλος της ανέβασε διάφορα βίντεο στο διαδίκτυο από τη σεξουαλική τους ζωή, αναφέροντας μάλιστα το όνομα της, ως εκδίκηση για τον χωρισμό της. Η ίδια το ανακάλυψε το 2013, αλλά ο σχετικός νόμος στην Βρετανία τέθηκε σε ισχύ στο τέλος του 2015.

Ο πρώην φίλος της αποδέχτηκε τελικά την ευθύνη για τα βίντεο. Συμφώνησε δε να καταβάλει ένα χρηματικό ποσό ως αποζημίωση.

«Η απόφαση αυτή θα πρέπει να λειτουργήσει ως μια αυστηρή προειδοποίηση σε όσους επιδιώκουν να βλάψουν ένα άτομο με πορνογραφία εκδίκησης: δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό και να πιστεύετε ότι θα μείνετε ατιμώρητοι. Θα είστε υπόλογοι για τις ενέργειές σας», δήλωσε η Chambers μετά την ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης.

«Για κάθε θύμα αυτής της ύπουλης επίθεσης, είμαι εδώ για να πω: Μπορείτε να πολεμήσετε και να κερδίσετε. Θα θεραπευτείτε και θα προχωρήσετε – και δεν θα χρειαστεί να κάνετε αυτά τα βήματα μόνο. ​​”

Ο καλύτερος τρόπος να το γιορτάσεις είναι με ένα δαχτυλίδι.

Η Chambers ανακοίνωσε, επίσης, ότι γιόρτασε την επιτυχία αυτή κάνοντας πρόταση γάμου στην σύντροφό της, Bria Kam.

Η Kam είπε το “ναι”.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!