Μίλησέ μας για τη σεξουαλική σου ζωή! Πάρε μέρος στην έρευνα EMIS

24/01/2018
από

Επειδή γνωρίζουμε ότι σε ενδιαφέρει να ικανοποιείσαι από τη σεξουαλική σου ζωή ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους, θέλουμε να σου παρουσιάσουμε το διαδικτυακό ερωτηματολόγιο σχετικά με το σεξ, την υγεία και τις σχέσεις. Πρόκειται για μια επανάληψη της έρευνας EMIS που έλαβε χώρα σε ολόκληρη την Ευρώπη το 2010. Η έρευνα EMIS 2010 προσέλκυσε περισσότερους από 180.000 άνδρες και εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερη έρευνα για ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους άνδρες που έγινε ποτέ σε όλο τον κόσμο! Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο, ασφαλές και χρειάζεται περίπου 15-25 λεπτά για να ολοκληρωθεί.

Η έρευνα διεξάγεται από ερευνητές και μη κυβερνητικές οργανώσεις σε όλη την Ευρώπη, σε συνεργασία με LGBTQIA οργανώσεις σε 45 χώρες και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η συμμετοχή σου ενδεχομένως να σημαίνει ότι μπορεί να μάθεις κάτι νέο και οι πληροφορίες που θα μας δώσεις θα βοηθήσουν στον σχεδιασμό προγραμμάτων που θα ανταποκριθούν καλύτερα στις ανάγκες μας. Ένα υψηλό ποσοστό ανταπόκρισης θα μας βοηθήσει επίσης να στείλουμε ένα μήνυμα στις κυβερνήσεις ότι ο ιός HIV και η σεξουαλική υγεία εξακολουθούν να είναι πολύ σημαντικά ζητήματα. Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι οι υπηρεσίες που αφορούν ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους άνδρες είναι δυνατό να χρηματοδοτούνται.

H Θετική Φωνή και τα Checkpoint υποστηρίζουν αυτή την έρευνα, γιατί πιστεύουν ότι θα βοηθήσει τους gay και bi άνδρες σε ολόκληρη την Ευρώπη να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή και να ελαχιστοποιήσουν τους κινδύνους που μπορεί να προέλθουν από αυτή, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης των νέων μολύνσεων από τον ιό HIV.

Για να λάβεις μέρος στην έρευνα, κάνε κλικ εδώ!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!