“American Idol” της gospel μουσικής έκανε coming out ως bi

16/01/2018
από

Η gospel πάντα με έκανε να αισθάνομαι σα να μην ήμουν αρκετά καλός” ανέφερε ο Aaron Thomas, αποκαλύπτοντας και τα σχέδιά του για αλλαγή του ονόματός του.

Ο τραγουδιστής έκανε coming out ως bi, αναγγέλλοντας τα σχέδιά του για να αλλάξει το όνομά του και να αφήσει την πνευματική μουσική πίσω, για να επικεντρωθεί σε μια καριέρα ως καλλιτέχνης της R & B.

Ο τραγουδιστής Aaron Thomas, 27 ετών, εμφανίστηκε στο American Idol, αλλά παρά την επιτυχημένη καριέρα του ως τραγουδιστή gospel μουσικής, ποτέ δεν αισθάνθηκε εξ ολοκλήρου άνετα σ’ αυτόν τον κόσμο.

Ως καλλιτέχνης gospel, ήταν πάντα πρόκληση για μένα να είμαι ο εαυτός μου” , λέει στο Philadelphia Magazin:

Οι προσδοκίες της gospel μουσικής είναι να παρουσιαστείς ως αυτός ο τέλειος άνθρωπος, όταν εγώ αισθανόμουν, ότι ήμουν πολύ μακριά από αυτό. Η gospel πάντα με έκανε να αισθάνομαι σα να μην ήμουν αρκετά καλός.

Αφού αντιμετωπίσει την κατάθλιψη και μια κρίση ταυτότητας, ελπίζει ότι θα μπορέσει να εμπνεύσει τους ανθρώπους με πιο αυθεντικό τρόπο.

Έχω ζήσει φυλακισμένος σχεδόν όλη μου τη ζωή. Έζησα τη ζωή μου σύμφωνα με τις απόψεις των άλλων για το τι πρέπει να κάνω και ποιος θα έπρεπε να είμαι …Ωριμάζοντας ως καλλιτέχνης κι ως άνθρωπος, ήξερα ότι το δώρο μου δεν ήταν μόνο για την εκκλησία» .

Νιώθω ότι ήρθε η ώρα” , προσθέτοντας ότι: “Η μεγαλύτερη αποτυχία στη ζωή είναι να ξυπνήσεις και να πεις, ‘Εύχομαι να το είχα κάνει.




Δες και αυτό!