Τα παιδιά τρανς υπερτυχερής μητέρας δε θα πάρουν “ούτε μία πένα”

05/01/2018
από

Μια τρανς γυναίκα κέρδισε τέσσερις εκατομμύρια λίρες στο ξυστό και δήλωσε ότι τα παιδιά της δε θα πάρουν τίποτα, αφού την απέρριψαν.

Η Melissa Ede, 57χρονη οδηγός ταξί, που έχει χιλιάδες ακόλουθους στο YouTube και στο Twitter, δήλωσε ότι της φαίνεται απλά απίστευτο που κέρδισε το τζάκποτ.

Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στους άλλους ανθρώπους” , δήλωσε η νικήτρια στους δημοσιογράφους. Η νίκη ήρθε μετά από μία περίοδο που τα παιδιά της της γύρισαν την πλάτη, επειδή είναι τρανς άτομο.

Η Melissa λοιπόν ξεκαθάρισε στα τέσσερα ενήλικα παιδιά της – ηλικίας 19, 29, 30 και 39 – να μην περιμένουν “ούτε μια πένα” από τα κέρδη της, αφού την απέρριψαν πριν από 12 χρόνια.

Ξέρω ότι όλοι πρέπει να αγαπάμε τα παιδιά μας χωρίς όρους, αλλά με έχουν αποκόψει από τη ζωή τους” , δήλωσε στην Good Morning Britain:

Δεν ήταν εκεί κατά τη διάρκεια των δυσκολότερων περιόδων της ζωής μου και με απέρριψαν. Ακόμα τα αγαπώ, αλλά δε θέλω ψεύτικη αγάπη από αυτά, τώρα επειδή έχω χρήματα. Οι άνθρωποι, που έχουν μείνει δίπλα μου, μέσα από τα εύκολα και τα δύσκολα – είναι ο καιρός αποπληρωμής γι’ αυτούς.

Η Melissa ολοκλήρωσε τη φυλομετάβασή της το 2011, αλλά δεν υποστηρίχθηκε από κανέναν από τους στενούς συγγενείς της:

Η μητέρα κι ο πατέρας μου πέθαναν πέρυσι, αλλά δε μου είχαν μιλήσει από τότε που έγινα η Melissa. Με απέκρυψαν και τα παιδιά μου κι άλλαξαν το επώνυμό τους για να μη συσχετίζονται με μένα. Δεν πρέπει να υπάρχει στίγμα. Τα πράγματα πάνε στραβά στη ζωή των ανθρώπων, στο μακιγιάζ τους και στα χρωμοσώματα τους. Ο καθένας μας είναι άνθρωπος κι είναι καιρός να το συνειδητοποιήσουν όλοι» .

Απλά αγόρασε ένα ξυστό

Η νίκη του μυθικού ποσού ήρθε χάρη στην αγορά μιας κάρτας ξυστό, αξίας μόλις 10£ από ένα βενζινάδικο, ενώ πήγαινε για δουλειά.

Η Melissa είπε ότι έτρεξε πάλι πίσω στο γκαράζ, αφού έμαθε για τη νίκη της, φωνάζοντας: «Μόλις μου δώσατε 4 εκατομμύρια £ – το 2018 θα είναι ο καλύτερος χρόνος ever!»

Η οδηγός ταξί έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον, που συμπεριλαμβάνουν και την παντρεμένη φίλη της. Μετά από χρόνια ζωής σε κοινόχρηστο κατάλυμα, σκοπεύει να αγοράσει ένα δικό της σπίτι και ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Επιδιώκει επίσης να κάνει ένα πλήρες facelift, botox και θα φτιάξει και την οδοντοστοιχία της, η οποία είχε υποστεί βλάβη μετά από επίθεση, που είχε δεχτεί στο παρελθόν.

Η Melissa θέλει ακόμη να βοηθήσει άλλα τρανς άτομα σε σχέση με την διαδικασία φυλομετάβασής τους:

«Θέλω τώρα να βοηθήσω άλλα άτομα σε παρόμοιες καταστάσεις και πιστεύω ότι η αυτοβιογραφία μου θα κάνει ακριβώς αυτό» .




Δες και αυτό!