Προσπάθησε να παντρευτεί τη σύντροφό της σε 24 χώρες, πρόφατα έμαθε ότι θα τη χάσει για πάντα

03/01/2018
από

Ασχολούνται και οι δύο με τον χώρο της τέχνης. Τον περασμένο χρόνο αποφάσισαν να βάλουν μπρος ένα περίεργο εγχείρημα, που ονόμασαν Project 22.

Η Fleur Pierets και η Julian P. Boom θέλησαν να ταξιδέψουν στον κόσμο και να παντρευτούν και στις 24 χώρες που επιτρέπουν σήμερα τους γάμους μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών.

Fleur Pierets (αριστερά) Julian P. Boom

Ο πρώτος του γάμος πραγματοποιήθηκε το 2012 στις ΗΠΑ και σήμερα έχουν παντρευτεί ακόμη 3 φορές (Ολλανδία, Βέλγιο και Γαλλία).

Πρόσφατα, δυστυχώς, η Julian P. Boom ανακάλυψε ότι έχει όγκους στο κεφάλι και στην καρδιά. Οι γιατροί μάλιστα της δίνουν 3 μήνες, προτού πέσει σε κώμα.

Η Pierets αποφάσισε να κάνει μια σχετική ανάρτηση στο Facebook.

“H όμορφη σύζυγός μου, ο έρωτας της ζωής μου πεθαίνει”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Ενώ το ζευγάρι ήταν στη Γαλλία, ήρθε σε επαφή με έναν γιατρό όταν η Boom λιποθύμησε.

“Αφού κάναμε κάποιες εξετάσεις, βρήκαμε ότι έχει αρκετούς όγκους στο κεφάλι και γύρω από την καρδιά της. Οι γιατροί της δίνουν 3 επιπλέον μήνες στους οποίους θα χάσει την ικανότητα να μιλάει και να θυμάται πράγματα, μέχρι να πέσει εντελώς σε κώμα.”

Σύμφωνα με την ανάρτηση της Pierets, οι όγκοι αυτοί αναπτύσσονται περισσότερο από 10 χρόνια. Αν και η Boom είχε καρκίνο στο στήθος στο παρελθόν, οι γιατροί δεν τους είχαν εντοπίσει.

“Πάντα πίστευα στο να έχεις έναν σκοπό σ΄αυτή τη ζωή, στο να βρίσκεσαι ακριβώς στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή. Τώρα ανακαλύπτω ότι αυτό δεν ισχύει…”

Μια μέρα μετά η Pierets έκανε ακόμη μία ανάρτηση, γράφοντας ότι η Βοοm δεν έχει πια τη δυνατότητα να διαβάζει. Έγραψε επίσης, ότι διαβάζει στη Βοοm τα μηνύματα υποστήριξης που της στέλνουν.

“Σας ευχαριστώ όλους για τα κύματα αγάπης, τα όμορφα λόγια και για όλα αυτά τα email. Παίρνουμε τις ευλογίες σας μαζί μας. Ευχαριστούμε που είστε εκεί”.

 




Δες και αυτό!