Τον γνωρίσαμε μέσα από ένα αφιέρωμα για τη Διεθνή Ημέρα Τρανς Μνήμης. Ο Ναθαναήλ είναι ένα 24χρονο τρανς αγόρι που ζει στην Αθήνα και ασχολείται με τη ζωγραφική, το τραγούδι και την ποίηση.

Πριν από λίγες ημέρες ο Ναθαναήλ παρουσίασε το καινούριο του τραγούδι για το «όνομά» του, μέσω του οποίου προσπαθεί να συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειάζεται για να ξεκινήσει τη διαδικασία σχετικά με τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου του.

Ας τον ακούσουμε και ας τον ενισχύσουμε! 

Μπες εδώ για να ενισχύσεις  

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο bill_thanau@yahoo.gr. Cu!