Ερωτευτήκαμε τον νέο Ντάμπλντορ από το “Fantastic Beasts 2”

07/12/2017
από

Δείτε μερικές φωτογραφίες από τη νέα ταινία “Fantastic Beasts 2” , όπου ο νέος Ντάμπλντορ είναι απίστευτα σέξι.

Η Entertainment Weekly δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τη νέα ταινία “Fantastic Beasts 2” (ο επίσημος τίτλος είναι “Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindlewald” ), όπου ξάφνου ο Ντάμπλντορ είναι απίστευτα σέξι.

Είναι σαφές ότι ο νεαρός Ντάμπλντορ είναι λίγο διαφορετικός σε σχέση με τον αγαπημένο χαρακτήρα που έχουμε γνωρίσει. Ο 44χρονος Τζουντ Λο θα τον ενσαρκώσει, σε σαφώς μικρότερη ηλικία, από ότι ο Ρίτσαρντ Χάρις, δεκαετίες νωρίτερα, όταν ο ήρωας δίδασκε σαν καθηγητής στη σχολή των μάγων.

Ο παραγωγός της ταινίας Ντέιβιντ Χέιμαν σε συνέντευξή του δήλωσε:

Ο Λο επιλέχθηκε για τον ρόλο, επειδή έχει πολλές από τις ποιότητες, που συναντάμε στον Ντάμπλντορ στις ταινίες του Πότερ. Εμπνέει σεβασμό, έχει μια διαπεραστική λάμψη στα μάτια του, είναι μερικές φορές λίγο ελλειπτικός. Έτσι, φέρνει αυτήν τη λάμψη, την σκληρότητα, την ισχύ και τη δύναμη, αλλά ταυτόχρονα φέρνει μία πολύ πιο νεανική ενέργεια στην ταινία. Καταλαβαίνετε, ότι θα γίνει ο αγαπημένος σας μέντορας και θα είναι κάποιος, που θα σας πείσει ότι είναι ένας εξαιρετικός μάγος.

Ο παλιός ο Ντάμπλντορ, ο σοφός παππούς, που γνωρίζουμε κι αγαπάμε, ήταν ένας ευχάριστος, χαρωπός άνθρωπος, που οι περισσότεροι ονειρευόμαστε να τον έχουμε ως τον δικό μας, προσωπικό μέντορα. Κάποιον, στον οποίο θα μπορούσαμε εύκολα να εμπιστευτούμε τον εαυτό μας και να απολαύσουμε μαζί του ένα φλιτζάνι κακάο.

Αλλά ο νέος ο Ντάμπλντορ αδέλφια μου, είναι κάτι άλλο… Για να μην πούμε πολλά, ας πούμε απλά, ότι θα περιμένουμε να τον απολαύσουμε μέσα από τη μεγάλη οθόνη το 2018 και κατά πάσα πιθανότητα να τον ερωτευτούμε!

Undated handout photo issued by Warner Bros of the first look at the cast for the sequel to Fantastic Beasts And Where To Find Them which will be called Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald.



Δες και αυτό!