Πες της πώς αισθάνεσαι & ζήτησέ της να βγείτε ραντεβού!

04/12/2017
από

Περνάς όλον τον ελεύθερο χρόνο σου μαζί της, αλλά δεν μπορείς να βρεις τον τρόπο να της πεις να βγείτε ένα κανονικό ραντεβού;

Ε λοιπόν, σε καταλαβαίνουμε και γι’ αυτό σου έχουμε εδώ 10 tips για να αποφύγεις όλες τις αμήχανες στιγμές και να περάσεις κατευθείαν στο ζητούμενο με τακτ κι όπως πρέπει.


1. Δες αν τις αρέσουν τα κορίτσια

Είναι αστείο να βγαίνεις με στρέιτ κορίτσια και να είσαι “το κορίτσι” της ζωής τους. Όλες έχουμε περάσει από εκεί σε κάποια φάση, όμως δεν έχει νόημα να επενδύεις σ’ ένα κορίτσι, που δεν της αρέσουν τα κορίτσια. Οπότε, πριν αποφασίσεις ότι θέλεις να βγεις με μία κοπέλα, καλό είναι να είσαι σίγουρη ότι είναι queer, ή λεσβία ή αμφί, ή όπως θέλει να αυτοπροσδιορίζεται βρε αδελφέ, αλλά μ’ έναν τρόπο στις επιλογές της να συμπεριλαμβάνονται και γυναίκες. Αυτό θα σε γλιτώσει από πολλά δράματα, πίστεψέ με!


2. Ρώτα για εκείνη

Οι φίλες κι οι φίλοι μας μπορούν να μας τροφοδοτήσουν με όλες εκείνες τις πληροφορίες που υπάρχουν εκεί έξω, στον αέρα, σ’ ένα βλέμμα, σε μία ατάκα, σ’ άλλες κοινές παρέες, που εμείς δεν είμαστε σε θέση να διακρίνουμε. Οπότε, πέραν του ότι μπορούν να σου πουν ξεκάθαρα, αν υπάρχει ενδιαφέρον από την άλλη μεριά, μπορούν ακόμη να σου γνωρίσουν ένα άλλο κορίτσι, που μπορεί να ταιριάζετε κι εσύ να μην το έχεις σκεφτεί ακόμη. Οπότε, ρώτα, ζήτα μία φιλική συμβουλή και δεν θα χάσεις.


3. Περνάτε χρόνο μαζί

Αν δε γνωρίζεστε και τόσο καλά και δεν ξέρεις πώς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, τότε προσπάθησε να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί. Αυτό μπορεί να σημαίνει να κανονίσετε να πάτε μαζί σινεμά, θέατρο ή για να δοκιμάσετε ένα καταπληκτικό burger, ή μπορεί απλά να ξεκινήσετε μία δραστηριότητα παρέα και, γιατί όχι, να πάτε μαζί σε μία φεστιβάλ ή μία συναυλία.


4. Κράτα επαφή

Αν ήδη γνωρίζεστε και βγαίνετε συχνά, κράτα επαφή! Προσκάλεσέ την σε events ή στείλ’ της ένα γραπτό μήνυμα, αν έχεις να της πεις κάτι ενδιαφέρον.


5. Μίλησέ της για σένα

Μπορεί να μην το πιάσει με τη μία. Οπότε, φρόντισε μέσα από την κουβέντα να αναφέρεις, ότι σου αρέσουν οι γυναίκες. Δεν χρειάζεται να το παρακάνεις, απλά ανέφερέ το, ώστε να είσαι σίγουρη, ότι είστε στην ίδια σελίδα.


6. Δείξε ότι νοιάζεσαι

Θυμήσου τα γενέθλιά της. Πήγαινε στα events, που σε προσκαλεί. Πες της ότι πάντα περνάς ωραία, όταν είστε μαζί. Πες της ότι την εκτιμάς ως άνθρωπο. Έτσι, θα αρχίσει σιγά σιγά να καταλαβαίνει πόσο σημαντική έχει αρχίσει να γίνεται για σένα.


7. Ξεκίνα να της κάνεις κομπλιμέντα
Ξεκίνα με απλά πράγματα, όπως ότι αυτό το παντελόνι της πάει, ή ότι το κραγιόν της είναι όμορφο. Αν δεις ότι αισθάνεται άνετα με αυτά, τότε πήγαινέ το λίγο παρακάτω. Αν της κάνεις κομπλιμέντα αργά και σταδιακά, θα αρχίσει να παίρνει το μήνυμα και θα καταλάβει, ότι στην πραγματικότητα της φλερτάρεις.


8. Μην ξεχνάς την προσωπικότητά της

Είναι αυτά τα μικρά πράγματα που σου αρέσουν σε εκείνη, σωστά; Ο τρόπος που γελάει, τα ρούχα που φοράει, ο τρόπος που μιλάει ή η μουσική που ακούει. Μην της λες απλά ότι είναι χαριτωμένη ή όμορφη. Πες της το κι αυτό, εννοείται! Απλά δείξ’ της ότι βλέπεις κι άλλα πράγματα σε εκείνη, πέρα από την εξωτερική της εμφάνιση.


9. Πες το απλά

Συχνά, η πιο απλή λύση είναι κι η πιο προφανής. Από τη στιγμή, που την έχεις γνωρίσει, κάπως καλά κι έχετε περάσει αρκετό χρόνο μαζί, απλά πες της ότι θέλεις να βγείτε ραντεβού οι δυο σας. Ή θα πει ναι ή όχι, κι αυτό είναι όλο!


10. Οργάνωσε το 1ο ραντεβού

Αν σου πει ναι, το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να οργανώσεις το πρώτο σας ραντεβού. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συνδυάσεις όλα τα προηγούμενα tips, ώστε να της δείξεις πόσο πολύ σου αρέσει να περνάτε χρόνο μαζί και εν τέλη να είστε μαζί.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!