Η ταινία «Love, Simon» που περιμένουμε το 2018

01/12/2017
από

Το όνομά μου είναι Simon κι είμαι σαν κι εσένα, εκτός από το ότι έχω ένα τεράστιο μυστικό…κανείς δεν ξέρει ότι είμαι gay.” 

– Έχεις νιώσει ποτέ περίεργα;

– Περίεργα;
“Αισθάνομαι ότι έχω κολλήσει σε μία ρόδα λούνα παρκ. Τη μία στιγμή είμαι στην κορυφή του κόσμου και την άλλη στον πάτο του.
Μπορεί να σκέφτεστε, γιατί δεν έχω κάνει coming out ακόμη;… Ίσως θέλω να κρατήσω αυτό που πάντα είμαι, έτσι όπως είναι, απλά όσο περισσότερο μπορώ…
Δεν είναι δίκαιο που μόνο οι gay άνθρωποι πρέπει να κάνουν coming out. Κι οι straight θα πρέπει να το κάνουν επίσης!” 

O πρωταγωνιστής της ταινίας, Simon Spier (που τον ενσαρκώνει ο 22χρονος ηθοποιός Nick Robinson) είναι ένας 17χρονος gay έφηβος, που χαράζει το δικό του μονοπάτι προς μια πιο αυθεντική ζωή.

Ο Simon είναι ακόμη in the closet. Έλα όμως, που ερωτεύεται έναν ανώνυμο συμμαθητή του, γνωστό με το nickname “Blue” μέσω ίντερνετ.

Όταν ένα από τα email του προς τον to “Blue” πέφτει σε λάθος χέρια, ο Simon αναγκάζεται να βρει έναν τρόπο να ανοιχτεί στις φίλες του σχετικά με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό — οι οποίες περιλαμβάνουν την Katherine Langford (που έπαιζε στο “13 Reasons Why”) και την Alexandra Shipp (από το “X-Men: Apocalypse”) — αλλά και στους γονείς του (Jennifer Garner και Josh Duhamel) .

Πρόκειται για μία ιστορία, που ο κόσμος έχει ξαναδεί, αλλά έχει μία ασυνήθιστη ανατροπή και μία ασυνήθιστη οπτική, που πιστεύω ότι είναι σημαντική όσο ποτέ” δήλωσε ο Robinson στο MTV. “Ελπίζω [η νεολαία] να φύγει από την αίθουσα μετά το τέλος της με ένα συναίσθημα ενδυνάμωσης και, το πιο σημαντικό, με το συναίσθημα, ότι γίνεται σεβαστή.”

Η δραματική κομεντί σε σκηνοθεσία τουGreg Berlanti έχει τίτλο “Love, Simon” κι αναμένεται να προβληθεί στη μεγάλη οθόνη στις 16 Μαρτίου του 2018.

Δείτε το trailer:

 




Δες και αυτό!