“Μπελ Ρεβ” με τη Νατάσσα Μποφίλιου κάθε Σάββατο στο Διογένης studio

29/11/2017
από

Μία μαγική, θριαμβευτική πρεμιέρα έζησαν το Σάββατο που μας πέρασε όσοι παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα του “Μπελ Ρεβ” .

Μία μαγική, θριαμβευτική πρεμιέρα έζησαν το Σάββατο που μας πέρασε οι εκατοντάδες φίλοι της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, που γέμισαν ασφυκτικά το ανανεωμένο Διογένης Studio, για να είναι εκεί στο ξεκίνημα μίας ακόμη συναρπαστικής σειράς εμφανίσεων.


“Μπελ Ρεβ” !

Κι η πιο αγαπημένη και δημοφιλής τριάδα του ελληνικού τραγουδιού κατάφερε και πάλι να ανατρέψει τα δεδομένα της νυχτερινής ζωής της Αθήνας και τόλμησε να κάνει πράξη ένα από τα πιο ωραία τους όνειρα: Τη δημιουργία ενός ιδιότυπου ρεσιτάλ για φωνή και ορχήστρα, με σαγηνευτική λάμψη, συναρπαστικό ήχο και ερμηνευτικό πάθος!

Η Νατάσσα Μποφίλιου, συγκινητική και απαστράπτουσα στη σκηνή, ερμήνευσε συγκλονιστικά όχι μόνο τις μεγάλες επιτυχίες της τριάδας, αλλά και αγαπημένα τραγούδια τους, που δεν είχαν ακουστεί έως τώρα στα προγράμματά τους. Και μαζί με αυτά, για πρώτη φορά και αρκετά τραγούδια του διεθνούς ρεπερτορίου, που η Νατάσσα τα ερμήνευσε σε διάφορες γλώσσες.

Από το “Back to black” και την Amy Winehouse έως το “Wa Habibi” και από τη Rihanna έως την Patty Pravo, η απόσταση εκμηδενίστηκε καθώς με τη μοναδική ερμηνεία της Νατάσσας κάθε τραγούδι αντιμετωπίστηκε σαν μικρή ιστορία κι όλες μαζί συνέθεσαν ένα υπέροχο μουσικό μωσαϊκό, ένα χειροπιαστό όνειρο, που συνεπήρε και μάγεψε το κοινό.

Εξαιρετικός και με ευδιάκριτη χημεία με τη Νατάσσα στα ντουέτα τους κι ο Θοδωρής Μαυρογιώργης, για τον οποίο ο Θέμης κι ο Γεράσιμος έγραψαν ένα από τα δύο ολοκαίνουργια τραγούδια της παράστασης.

Εμπνευσμένες και απρόβλεπτες ενορχηστρώσεις κατάφεραν να μεταμορφώσουν ακόμη και τα πιο γνωστά τραγούδια σε ολοκαίνουργια, προσδίδοντάς τους πρωτοτυπία και νέο ενδιαφέρον.

15 υπέροχοι μουσικοί επί σκηνής, με τα βιολιά και τα υπόλοιπα έγχορδα να πρωτοστατούν, μετέφεραν καλαισθησία, ευγένεια και λυρική λάμψη σε ένα πρόγραμμα, από το οποίο δεν έλειψε όμως η ένταση, η δύναμη και ο ενθουσιασμός.

Η καλοκουρδισμένη σκηνοθεσία του Άγγελου Τριανταφύλλου, το ονειρικό σκηνικό με ένα φοίνικα-σύμβολο να δεσπόζει και το διαφορετικό, αναβαθμισμένο αισθητικά στήσιμο του ΔΙΟΓΕΝΗΣ SΤUDIO που ανακαινίστηκε ειδικά για τις ανάγκες της παράστασης, συνέβαλλαν στην ολοκλήρωση μίας παράστασης ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ενός μουσικού ρεσιτάλ που ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη στις νυχτερινές προτάσεις της πόλης.

Τελευταίο πλάνο, με όλους τους συντελεστές όρθιους στη σκηνή να τραγουδούν, αποδεικνύοντας πως καμιά φορά η πραγματικότητα μπορεί να είναι καλύτερη από τα όνειρα..!


Info
Νατάσσα Μποφίλιου «Μπελ Ρεβ»
Μια παράσταση των θέμη Καραμουρατίδη & Γεράσιμου Ευαγγελάτου

Πρεμιέρα: Σάββατο 25 Νοεμβρίου & κάθε Σάββατο

Ώρα έναρξης : 21:45. Οι πόρτες ανοίγουν : 20.30

ΔΙΟΓΕΝΗΣ studio: Λεωφ. Συγγρού 259, Αθήνα

Θα διατίθενται εισιτήρια θεάματος (χωρίς να είναι υποχρεωτική η κατανάλωση ποτών ) σε ζώνες τιμών από 10 έως 35 ευρώ. Η διάταξη των θέσεων και στα δύο διαζώματα είναι θεατρική Οι θέσεις στο άνω διάζωμα είναι σε πολυθρόνες θεάτρου – μη καπνιζόντων. Οι θέσεις στο κάτω διάζωμα είναι σε καναπέδες & τραπέζια σε παράλληλη διάταξη με τη σκηνή.


Τιμές Εισιτηρίων: 

ΘΕΣΕΙΣ ΟΡΘΙΩΝ – ΣΤΟ BAR 10€
ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΝΩΝ – ΣΤΗ ΣΑΛΑ: 20-25-30-35€
ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΝΩΝ – ΣΤΟ ΘΕΩΡΕΙΟ: 15-20-25-30-35€
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΟΤΟΥ


Τιμές Ποτών (προαιρετική κατανάλωση):

ΠΟΤΟ ΣΤΟ BAR: 5€
ΠΟΤΟ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ: 10€ το πρώτο ποτό, 8€ το δεύτερο ποτό. Φιάλη απλή 80€, φιάλη special 100€, φιάλη κρασί 40€ (η φιάλη χωρίς περιορισμό στα άτομα)
ΠΟΤΟ ΣΤΟ ΘΕΩΡΕΙΟ ( μη καπνίζοντες): 5€ από το bar για όλους

Έναρξη ηλεκτρονικής προπώλησης: 6/11
 
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 94 25 754, Προπώληση: www.ticketmaster.gr

Συντελεστές:

Νατάσσα Μποφίλιου
Θέμης Καραμουρατίδης: Ενορχηστρώσεις
Γεράσιμος Ευαγγελάτος: Επιμέλεια Προγράμματος
Θοδωρής Μαυρογιώργης: Τραγούδι


ΜOYΣΙΚΟΙ:
Θέμης Καραμουρατίδης: ενορχηστρώσεις – πιάνο, Γιώργος Μπουλντής: ηλεκτρικό μπάσο, κοντραμπασο, synth bass, Νίκος Μέρμηγκας: μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, Λάμπης Κουντουρόγιαννης: ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, Μανώλης Γιαννίκιος: τύμπανα, Γιώργος Κάστανος: κλαρινέτο, τενόρο σαξόφωνο, Άρης Ζέρβας: τσέλο – επιμέλεια εγχόρδων, Θοδωρής Μουζακίτης: βιολί, Μιχάλης Βρέττας: βιολί, Κωστής Καριτζής: βιολί, Σταματέλλα Σπίνουλα: βιολί, Βασιλική Μαζαράκη: βιολί, Κατερίνα Τεπελένα: βιολί, Κουζής Δημήτρης: βιολί, Ελευθερία Τόγια: βιόλα, Γιώργος Γαϊτάνος: βιόλα

Σκηνοθεσία: Άγγελος Τριανταφύλλου, Σκηνογραφική Επιμέλεια: Μαίρη Τσαγκάρη, Σχεδιασμός Ήχου: Βασίλης Μιχαηλίδης, Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης, Αντώνης Ζαχόπουλος, Χειρισμός Φώτων: Αλέξανδρος Προδρόμου

Video για Social Media & Promo χρήσεις: Χρήστος Γκίνης , Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς, Φωτογραφίες: Γιάννη Μπουρνιάς, Ενδυματολόγος: Σάσα Χαραρά

 


Νατάσσα Μποφίλιου: Official site / Facebook / Instagram / Spotify / Youtube




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!