Μια τέλεια πρόταση γάμου έγινε στη Μελβούρνη μετά το «ναι» των Αυστραλιανών στην ισότητα των γάμων.

Ο Mark Keevers έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του Andrew, μετά τη λήξη του αγώνα πόλο, στην οποία συμμετείχε ο Andrew.

Μόλις τελείωσε ο αγώνας υδατοσφαίρισης, ο Keevers πλησίασε τον Andrew και τον σκέπασε με μια πετσέτα με τη σημαία του ουράνιου τόξου. Στη συνέχεια, ακούστηκε το τραγούδι «Hold My Hand» του Jess Glynne, το οποίο είναι το τραγούδι που
«Ξυπνούμε καθημερινά μ’ αυτό» , δήλωσε ο Keevers.

Οι κύριοι παίκτες της ομάδας μπήκαν σε μία σειρά με τα μαγιό τους να σχηματίζουν τη φράση «Θα με παντρευτείς;»

Ο Keevers έκανε τότε μια συναισθηματική ομιλία και ζήτησε από τον Andrew να τον παντρευτεί, ο οποίος είναι «ναι» .

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο bill_thanau@yahoo.gr. Cu!