Σωτηροπούλου: «Σε νεαρότερη ηλικία έχω νιώσει αισθήματα για γυναίκα»

16/11/2017
από

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Όλα Καλά» στο Μακεδονία TV, η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου αποκάλυψε πως υπήρχε περίοδος στην ζωή της κατά την οποία είχε προβληματιστεί για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις.

Νομίζω ότι οι γυναίκες γενικότερα έχουν μεγαλύτερο access στον ερωτισμό μεταξύ τους. Είναι πιο απενοχοποιημένο. Κατά κάποιο τρόπο υπάρχει ένας πλατωνικός έρωτας.

Σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου: Εσένα σου έχει συμβεί αυτό; Έχεις νιώσει ποτέ τόσο δυνατά συναισθήματα για έναν άνθρωπο, έτσι ώστε να προσπεράσεις το φύλο του απαντά:

Σε νεαρότερη ηλικία. Στα 18…19 σκεφτόμουν, επειδή εγώ γενικότερα θαυμάζω πολύ τις γυναίκες και τις βρίσκω πάρα πολύ όμορφες, τις βρίσκω πιο όμορφες από τους άντρες, δεν σημαίνει ότι με ελκύουν περισσότερο, αλλά αντικειμενικά θεωρώ, ότι υπάρχει μεγαλύτερη συμμετρία και μου αρέσει κι ο τρόπος που κινούνται με λίγο πιο elegance, είναι πιο αέρινες. Οπότε το παρατηρούσα αυτό και σε κάποια φάση της ζωής μου, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, σκεφτόμουν “μήπως τελικά είμαι γκέι”» ; Κατανοώ απόλυτα πως μπορούμε να ερωτευθούμε κάποιον του ιδίου φύλου. Δεν είναι κάτι δεδομένο, ότι σίγουρα μόνο αυτό, δεν ξέρω.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!