Η Ellen Page κατηγορεί τον σκηνοθέτη Brett Ratner για οuting και ομοφοβία

11/11/2017
από

Για «ομοφοβική και καταχρηστική συμπεριφορά» κατηγόρησε η ηθοποιός Ellen Page τον σκηνοθέτη Brett Ratner. Ισχυρίστημε μάλιστα ότι της έκανε outing όταν εκείνη ήταν μόλις 18 χρονών.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «X-Men: The Last Stand» ο Ratner ενθάρρυνε μια άλλη γυναίκα να κάνει σεξ μαζί της, λέγοντας: «Θα έπρεπε να την πηδήξεις για να την κάνεις να συνειδητοποιήσει ότι είναι ομοφυλόφιλη». Η Page εκείνη την περιόδο δε είχε κάνει ακόμη coming out.

«Ένιωσα πως είχε παραβιάσει την προσωπικότητά μου όταν συνέβη αυτό … Αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος με διάλεξε για την ταινία, ξεκίνησε τους μήνες που θα εργαζόμασταν μαζί με αυτή τη φρικτή, αδιαμφισβήτητη ένσταση. Με «μείωσε» χωρίς να σέβεται την ευημερία μου, μια πράξη που όλοι αναγνωρίζουμε ως ομοφοβική», αναφέρει χαρακτηριστικά στο Facabook.

Mετά τη δημοσιοποιήση του περιστατικού η ηθοποιός Anna Paquin, μια από τις σταρ του «X-Men», υποστήριξε την ηθοποιό γράφοντας «Ήμουν εκεί όταν έγινε αυτό το σχόλιο. Στέκομαι στο πλευρό σου».

Η Page δήλωσε ότι το σχόλιο είχε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα: «Αυτό το δημόσιο outing με άφησε με μακροχρόνια αισθήματα ντροπής, ένα από τα πιο καταστροφικά αποτελέσματα της ομοφοβίας … Το σχόλιο του Ratner επανερχόταν στο μυαλό μου πολλές φορές τα επόμενα χρόνια, καθώς αντιμετώπισα ομοφοβία και αντιμετώπισα αισθήματα απροθυμίας και αβεβαιότητας για τη βιομηχανία και το μέλλον μου σε αυτήν», αναφέρει.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!