Gay πορνοστάρ αγνοείται μετά τη δολοφονία του 48χρονου συντρόφου του

07/11/2017
από

Άφαντος παραμένει ένας gay πορνοστάρ, μετά τη δολοφονία του συντρόφου του.

Ο 48χρονος Keith Harris βρέθηκε νεκρός στις 2 Νοεμβρίου στο διαμέρισμα του στο Σαν Φρανσίσκο. Το σώμα του είχε δεχθεί πολλές μαχαιριές.

Το σώμα του Harris βρέθηκε από τον διαχειριστή του διαμερίσματος, Paul Novales, ο οποίος δήλωσε πως δέχθηκε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στις 2 τα ξημερώματα. Λίγο αργότερα, ο Novales βρισκόταν στην πόρτα του Harris. Όταν τελικά άνοιξε την πόρτα με τα δικά του κλειδιά παρατήρησε μεγάλες σταγόνες αίματος στο πάτωμα και στον τοίχο. Οι σταγόνες αυτές τον οδήγησαν στο πτώμα.

Μια γυναίκα που ζει στο διπλανό διαμέρισμα δήλωσε στην αστυνομία ότι άκουσε “δυνατές φωνές” τα ξημερώματα της Τετάρτης, αλλά δεν μπορούσε να καταλάβει τι έλεγαν.

Ο σύντροφος του θύματος είναι ο Alkoraishie Ali, γνωστός στην πορνοβιομηχανία ως Ali Liam. Παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας να επικοινωνήσει μαζί, δεν κατάφερε να τον βρει.

“Κανείς δε φαίνεται να ξέρει που βρίσκεται“, δήλωσε ένας φίλος του ζευγαριού. Η οικογένεια του θύματος, πάντως, θεωρεί πως ο νεαρός Ali ευθύνεται για τη δολοφονία.

 




Δες και αυτό!