“Οι γονείς μου μ’ έδιωξαν, επειδή είμαι gay & είπαν ψέματα στους συγγενείς”

02/11/2017
από

Έπειτα, οι υπόλοιποι συγγενείς της οικογένειας ανακάλυψαν την αλήθεια κι οι γονείς του gay νεαρού το μετάνιωσαν.

Οι γονείς ενός νεαρού gay αγοριού πέταξαν το παιδί τους έξω από το σπίτι, μετά το coming out του νεαρού στη μητέρα και τον πατέρα του. Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό… Οι γονείς διέδωσαν στους συγγενείς, ότι ο γιος τους ήταν δράστης σεξουαλικού εγκλήματος.

Γράφοντας στο reddit, ο 22χρονος νεαρός, ζητάει συμβουλές, μετά το εκρηκτικό coming out του:

«Έχω ζήσει όλη μου τη ζωή με τους γονείς μου και τις δύο μικρότερες αδελφές μου (Ανν, 16 ετών και Μπεθ, 17 ετών). Οι γονείς μου ήταν πάντοτε συντηρητικοί και, ενώ ήταν κάπως αυστηροί, ήταν αγαπητοί και υπεύθυνοι γονείς. Ήξερα ότι απέρριπταν τον «τρόπο ζωής των ομοφυλόφιλων” .

Περίπου σε ηλικία 18 ετών άρχισα να συνειδητοποιώ ότι ήμουν gay και πέρασα τα επόμενα χρόνια της ζωής μου ψάχνοντας να βρω το θάρρος να τους το πω. Το είπα στη Μπεθ. Ήταν υπερήφανη για μένα. Νόμιζα ότι ήμουν αρκετά κοντά με τον μπαμπά μου κι ότι θα μπορούσα να του το πω, αλλά έκανα λάθος.

Με είπαν πεισματάρη κι ότι θα πήγαινα στην κόλαση και θα αμαυρώσω το όνομα της οικογένειας, αν δεν πήγαινα για θεραπεία, ώστε να «με διορθώσει» .

Ήμουν συντετριμμένος κι εγώ κι οι αδελφές μου. Οι αδελφές μου προσπάθησαν να αλλάξουν τη γνώμη των γονιών μας, αλλά τις απείλησαν ότι θα τις διώξουν κι εκείνες. Δεν ήταν έτοιμες να ζήσουν μόνες τους, έτσι δεν είχαν άλλη επιλογή. Εγώ μάζεψα τα πράγματά μου κι έφυγα. Έκλεισα ένα φτηνό δωμάτιο στην διπλανή πόλη με τα λίγα χρήματα που μπορούσα να διαθέσω από τη δουλειά μου.

Δεν έχω μιλήσει στους γονείς μου από τότε, αλλά έχω διατηρήσει επαφή με την Μπεθ και την Ανν. Οι γονείς μου έχουν απαγορεύσει αυστηρά στις αδελφές μου να με βλέπουν ή να μου μιλούν, επειδή πιστεύουν ότι η «ομοφυλοφιλία» μου θα τις «μολύνει» .

Εν πάση περιπτώσει, σήμερα το πρωί η Μπεθ με κάλεσε να μιλήσουμε για τις οικογενειακές μας διακοπές. Αποδείχτηκε ότι οι γονείς μου είπαν σε όλη την ευρύτερη οικογένεια, ότι έκανα σεξουαλική επίθεση, τώρα είμαι και δράστης σεξουαλικού εγκλήματος κι επομένως μου απαγορεύτηκε να συμμετέχω τις οικογενειακές διακοπές. Ωστόσο, κανείς δεν τους πίστεψε. Μου αρέσουν οι συγγενείς μου και τους αρέσω κι εγώ, οπότε δεν είμαι σίγουρος, γιατί οι γονείς μου σκέφτηκαν, ότι αυτό το ψέμα θα κέρδιζε οποιαδήποτε συμπάθεια… αλλά ευτυχώς δεν το κατάφεραν. Η Μπεθ είπε ότι η Άνν μίλησε με πολλούς συγγενείς μας και τους είπε την αλήθεια. Κι ευτυχώς, δεν πήραν το μέρος των γονιών μου.

Μόλις ανακάλυψαν ότι οι γονείς μου με έδιωξαν από το σπίτι, επειδή είμαι γκέι εξοργίστηκαν. Πολλοί από αυτούς είναι συντηρητικοί, αλλά διαφώνησαν έντονα με την απόφαση των γονιών μου και τους ξεφτίλισαν. Και τώρα το αποτέλεσμα είναι ότι οι γονείς μου «έχουν συνειδητοποιήσει το λάθος τους» και θέλουν να μου ζητήσουν συγγνώμη.

Η μαμά μου άφησε ένα φωνητικό μήνυμα πριν από μία ώρα και δεν ξέρω πώς να της απαντήσω. Μου απαγόρευσαν τα πάω στη γιορτή των Ευχαριστιών, ενώ ήθελα να πάω να δω τους συγγενείς μου, είμαι εξοργισμένος που οι γονείς μου, όχι μόνο με έδιωξαν, επειδή είμαι gay, αλλά είπαν και τόσα ψέματα στην οικογένειά μου, για να με καταστρέψουν και να απαλλαγούν από τις ενοχές τους. Δεν θέλω να τους δω ούτε να τους μιλήσω καθόλου τώρα κι ούτε και στο κοντινό μέλλον. Τι πρέπει να κάνω;”




Δες και αυτό!