Κέρδισε προϊόντα για το πρόσωπο, τα γένια, τα μαλλιά και το σώμα

31/10/2017

Το περιοδικό antivirus σε συνεργασία με τη Lavish Care διοργανώνουν έναν διαγωνισμό με δώρο προϊόντα για το πρόσωπο, τα γένια, τα μαλλιά και το σώμα που θα σε κάνουν να νιώσεις ξεχωριστός και θα ανεβάσουν το ηθικό σου… σε κάθε σου εμφάνιση.

Τα δώρα του διαγωνισμού είναι

Peel off Black Mask (5 τυχεροί): Η μαύρη μάσκα προσώπου θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τις λιπαρές ουσίες και τις ανεπιθύμητες προσμίξεις, ώστε να αποκτήσεις ένα δέρμα απαλό και καθαρό. Beard & Hair Shader Pomade (3 τυχεροί ανά χρώμα): Η λύση για τις λευκές τρίχες στα γένια και στα μαλλιά υπάρχει. Η πομάδα αυτή σχεδιάστηκε για να σου προσφέρει ένα ομοιόμορφο καστανό ή μαύρο χρώμα αλλά ταυτόχρονα προσφέρει ένα ευχάριστο άρωμα δροσιάς, καθαριότητας και φρεσκάδας.

Black Gel Jam (3 τυχεροί): Η ιδανική επιλογή για εσένα που έχεις μαύρα μαλλιά και θες ένα μεσαίο ελαστικό κράτημα, αλλά και να καλύψεις τις γκρι τρίχες. Το χρώμα είναι προσωρινό και χάνεται με ένα απλό λούσιμο.

Lavish Thermal LIPOUT (3 τυχεροί): Αν το τοπικό πάχος είναι το πρόβλημα σου, τότε αυτή η θερμαντική Κρέμα Σώματος με λιποδιαλυτική & συσφικτική δράση θα είναι ο σύμμαχος σου.

Lavish Glute me Up (3 τυχεροί): Πρόκειται για μία αυξητική κρέμα με 93% φυσικά συστατικά, η οποία κλινικά αποδεδειγμένα αυξάνει τον όγκο των γλουτών έως και 8% σε διάστημα μόλις 56 ημερών.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επιλέγοντας το προϊόν που θες να κερδίσεις.

ΠροσφοράΌλα τα προϊόντα μπορείς να τα βρεις στο lavishcare.eu και βάζοντάς τον κωδικό κουπονιού AVG2017 έχεις δωρεάν μεταφορικά ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.

Όροι Διαγωνισμού: Οι νικητές θα ανακοινωθούν 30/11/17 και τα δώρα τους θα τα παραλάβουν ταχυδρομικά (εκτός Αττικής) ή από τα γραφεία του περιοδικού.




Δες και αυτό!