Φοιτητές στην Ιταλία ανακάλυψαν ότι ο νέος τους μαθηματικός ήταν διάσημος gay πορνοστάρ

29/10/2017
από

Μια παρέα φοιτητών στην Ιταλία ανακάλυψαν ότι ο νέος τους καθηγητής μαθηματικών είχε μια ενδιαφέρουσα καριέρα ως gay πορνοστάρ. Μάλιστα το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τα γνωστά Colt Studios στην Καλιφόρνια.

Είναι πασιφανές ότι ο Ruggero Freddi αγαπά το γυμναστήριο. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος μέσα από ένα βίντεο στο Facebook, στο οποίο εμφανίστηκε topless.

Στη συνοδευτική, μάλιστα, λεζάντα ο ίδιο επισημαίνει τον νέο του ρόλο ως νέος καθηγητής. Το βίντεο αμέσως έγινε viral μεταξύ των φοιτητών στο πανεπιστήμιο La Sapienza στη Ρώμη.

Τότε είναι που κάποιοι ανακάλυψαν τα hardcore βίντεο που είχε γυρίσει με το ψευδώνυμο Carlo Masi. Το θέμα πήρε τέτοια έκτασε που λίγο μετά φιλοξενήθηκε ένα εκτενές αφιέρωμα και στην εφημεριδα Republica. Στα πλαίσια αυτού, ρώτησαν τον Freddi για την προηγούμενη του δραστηριότητα.


“Κάποιοι φοιτητές άρχισαν να ποστάρουν φωτογραφίες από την καριέρα μου ως gay πορνοστάρ. Για να είμαι ειλικρινής δεν ήταν ακριβώς μυστικό…”

Ο 41χρονος Freddi παράτησε τη βιομηχανία του πορνό το 2013 και επέστρεψε στην Ιταλία για να σπουδάσει μαθηματικός. Να σημειώσουμε εδώ ότι ο ίδιος είχε ήδη ένα πτυχίο ως ηλεκτρονικός υπολογιστή. Ο σέξι μαθηματικός βρίσκεται σε σχέση με τον σύντροφό του εδώ και 11 χρόνια ενώ σχεδιάζουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.




Δες και αυτό!