Το Playboy φιλοξενεί την πρώτη τρανς Playmate στην ιστορία του

20/10/2017
από

Μια τρανς γυναίκα στο νέο τεύχος του Playboy. Ο λόγος για τη Γαλλίδα Ινές Ράου, η οποία αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο του τελευταίου τεύχους του περιοδικού και το πρώτο μετά του θάνατο του ιδρυτή του Χιου Χέφνερ.

Το 26χρονο μοντέλο που έχει ποζάρει και στο παρελθόν για το περιοδικό, κάνει το ντεμπούτο της ως η πρώτη τρανς playmate. Είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο από το Παρίσι που έχει περπατήσεις στις πασαρέλες στις εβδομάδες μόδας σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει φιλοξενηθεί και στην Vogue Ιταλίας.

Η Ράου δήλωσε πως για αρκετό καιρό αναγκαζόταν να μη μιλάει για την ταυτότητα φύλου της, επειδή φοβόταν. Κάποια στιγμή όμως αποφάσισε να το κάνει γιατί «πρέπει να τιμάται η ομορφιά κάθε γυναίκας».

«Και μετά σκέφτηκα, ξέρετε, πρέπει απλώς να είσαι ο εαυτός σου. Είναι λύτρωση να λες την αλήθεια για σένα, είτε είναι το φύλο σου, είτε η σεξουαλικότητα ή οτιδήποτε άλλο. Οι άνθρωποι που σε απορρίπτουν, απλώς δεν αξίζει να είναι δίπλα σου. Το θέμα δεν είναι να σε αγαπούν οι άλλοι αλλά να αγαπάς εσύ τον εαυτό σου».

Για την ιστορία, η Ραού, είναι η πρώτη τρανς playmate που εμφανίζεται στο περιοδικό, αλλά δεν είναι το πρώτο τρανς μοντέλο του Playboy.

Η Καρολίν «Τούλα» Κόσι εμφανίστηκε στο περιοδικό το 1981, λίγο πριν παίξει στην ταινία του Τζέιμς Μποντ «Για τα μάτια σου μόνο». Ένα χρόνο αργότερα, έκανε coming out ως τρανς.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!