1ο ραντεβού: 8 πράγματα που αποφεύγουμε να ρωτήσουμε

18/10/2017
από

Το να βγαίνεις ραντεβού δεν είναι εύκολο πράγμα κι όποιος λέει το αντίθετο ψεύδεται, όπως ψεύδεται κι η Σούζη.

Όλοι έχουμε την τρέλα μας, που την κουβαλάμε 24/7, τις ανασφάλειές μας, τις περιέργειές μας και σίγουρα όταν γνωρίζουμε έναν καινούργιο άνθρωπο, πολλές φορές διψάμε να μάθουμε περισσότερα πράγματα γι’ αυτόν.

Όμως, υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις που είναι προτιμότερο να τις κρατήσουμε για αργότερα και να μην τις εξφενδονίσουμε στο 1ο κιόλας ραντεβού… Οπότε, be prepared, μην βρεθείς με τον άνθρωπο κι αρχίσεις να ρωτάς όλα τα λάθος πράγματα την πιο λάθος στιγμή!

Εδώ συγκεντρώσαμε όλες τις no-no ερωτήσεις που πρέπει να αποφύγεις στο 1ο ραντεβού:


1. Πώς ήταν το coming out σου στην οικογένεια, στην παρέα και στη δουλειά σου;

Αν είστε μαζί λίγο καιρό και προχωράει το πράγμα, οκ θα συζητήσετε για το coming out σας, αλλά αυτή η συζήτηση δεν είναι η κατάλληλη για το 1ο ραντεβού. Μπορεί να μην θέλει να μιλήσει για κάτι τόσο προσωπικό, που αφορά σίγουρα την οικογένειά του, οπότε καλύτερα συζητήστε για μουσική, σινεμά, θέατρο, videogames και για αγαπημένες σειρές.


2. Τι έγινε με τον πρώην σου και χωρίσατε;

Και πάλι αυτή είναι μία προσωπική ερώτηση, που δεν κάνεις στο 1ο ραντεβού σε καμία περίπτωση. Ένα θα σου πω: Θέλεις συνειρμικά να ξεκινήσει να σε συγκρίνει με τον πρώην του; No-no!


3. Βγαίνεις συχνά έτσι, σε τέτοια ραντεβού;

Αν θέλεις να κάνεις αυτήν την ερώτηση είναι γιατί θέλεις να ξέρεις να σε βλέπει σοβαρά ή όχι, οπότε όποια κι αν είναι η απάντηση θα αρχίσεις να ανησυχείς και δεν το θέλουμε. Στο 1ο ραντεβού σε θέλουμε χαλαρό, άνετο, να μπορείς να απολαύσεις την κάθε στιγμή. Άσε που μιλάμε για το 1ο ραντεβού, ακόμα κανείς από τους δυο σας πιθανόν δεν ξέρει τι θέλει.


4. Ψάχνεις κάποιον για κάτι σοβαρό;

Το καταλαβαίνουμε ότι ρωτάς για να μην αν είστε στην ίδια φάση, αλλά μπορεί να ακουστεί και λίγο σαν απελπισία, αν το ρωτήσεις στο 1ο ραντεβού. Άστο να βγει από την συζήτηση μία από τις επόμενες φορές που θα βρεθείτε.


5. Πόσο συχνά χρησιμοποιείς το Grindr;

Και πάλι θέλεις να τον ρωτήσεις αυτό το πράγμα για να βολιδοσκοπήσεις. Δεν είναι η ώρα του 1ου ραντεβού για να το κάνεις αυτό. Άσε που όλοι χρησιμοποιούμε τα dating apps και δεν υπάρχει τίποτε το κακό σ’ αυτό.


6. Πόσο καιρό είσαι single;

Το θέμα με αυτήν την ερώτηση είναι πως ό,τι κι αν σου απαντήσει θα μπεις σε σκέψεις. Αν σου πει ότι μόλις χώρισε θα σκεφτείς ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίσει κάποιον άλλον. Αν σου πει ότι είναι μόνος του εδώ και χρόνια θα αρχίσεις να ψάχνεις την έξοδο κινδύνου. Η αλήθεια είναι ότι ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και το να κάτσεις να βγάλεις συμπεράσματα στο 1ο ραντεβού δεν είναι ό,τι καλύτερο.


7. “Μα καλά, γιατί είσαι single;”

Ρωτώντας αυτό το πράγμα είναι σα να λες ότι το να είσαι single είναι κάτι κακό, ακόμη κι αν του το λες για να τον φλερτάρεις. Θα μπει σε θέση άμυνας και δεν το θέλουμε αυτό.


8. Είσαι top ή bottom;

Θα την βρείτε την άκρη ακόμη κι αν είστε κι οι δύο top ή κι οι δύο bottom. Δεν είναι ανάγκη να το συζητήσετε στο 1ο ραντεβού.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!