H “φωνή” των Imam Baildi για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη!

16/10/2017
από

Η Ρένα Μόρφη , τραγουδίστρια των Imam Baildi μας παρουσιάζει την φανταχτερή περσόνα Σούλη Ανατολή ζωντανά στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Club του Μύλου τη Τετάρτη 25 Οκτωβρίου.

Η ζαργάνα του Παγασητικού , ύστερα από την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου, θα βρίσκεται τις Τρίτες 21 Φεβρουαρίου και 21 Μαρτίου στο Σταυρό του Νότου, για να μας ταξιδέψει μπρός και πίσω στον χρόνο και τον Ατλαντικό, ανακατεύοντας το Αιγάλεω city του Ζαμπέτα με το Siboney της Αβάνα σε ένα ξεχωριστό μουσικό πάντρεμα.

Εκτός από τις επιτυχίες του Φοίβου Δεληβοριά και του Δημήτρη Μπαλογιάννη που υπογράφουν τον νέο της δίσκο, θα ακούσουμε ασυνήθιστες διασκευές που θα συζητηθούν.
Μέσα από 60s και 70s επιτυχίες που άφησαν ιστορία και χτυπήσαν στην καρδιά μας,
η Σούλη Ανατολή ανακατεύει ξανά την τράπουλα και μας τραγουδά ό, τι επέζησε από τις περασμένες δεκαετίες, χωρίς ταμπέλες και ταμπού, υποσχόμενη αυθεντική διασκέδαση.

Μαζί με τη Ρένα Μόρφη δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες από τη Θεσσαλονίκη η Ραχήλ Τσελεπίδου και ο Γιάννης Κυρατσός, δύο καλλιτέχνες με περγαμηνές και χαρακτηριστική ερμηνεία.

Μία ανεπανάληπτη βραδιά που θυμούνται πολλά χωρίς όμως να θυμίζουν τίποτα!

ΠΡΟΣΟΧΗ : Κρατείστε το μακριά απ´ τους “εγώ ακούω μόνο ξένα” !


INFO
Πότε;
Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017
Πού;
Μύλος Club (Ανδρέου Γεωργίου 54)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 510081
Ώρα προσέλευσης: 21.30
Προπώληση – ταμείο: 8 ευρώ

Σημεία προπώλησης:
Σάρωθρον Cafe Bar (Κατούνη 17, Λαδάδικα, τηλ.2310538282)
Ηλιοτρόπιο Café (Πλ.Ναυαρίνου 14, τηλ.2310278515)
Διώροφον Classic Café bar (Κερασούντος 81, Καλαμαριά, τηλ.2310453898)
Jollity (Παύλου Μελά 25, Εύοσμος, τηλ.2310759409)

Facebook Event


Βιογραφικό Ρένας Μόρφη:

Γεννήθηκε στο Βόλο .Αποφοίτησε το Ιστορικό Αρχαιολογικό τμήμα της Φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών .Από τα σχολικά της χρόνια ασχολήθηκε με το τραγούδι και μαθήτευσε δίπλα σε αξιόλογους καλλιτέχνες όπως τη Βάσω Ζαγόρη,τη Claudia Delmer ,τη Φώφη Ρούσου,την Ελλη Πασπαλά και τη Νατάσα Φλουρή.
Το τραγουδιστικό της ντεμπούτο το έκανε στο πλευρό του Φοίβου Δεληβοριά κι έχει συνεργαστεί με τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο σε συναυλίες και ηχογραφήσεις ,καθώς παράλληλα μέχρι σήμερα κάνει μεταγλωττίσεις τραγουδιών σε ταινίες της Disney και της Μattel.


Βιογραφικό Ραχήλ Τσελεπίδου και Γιάννη Κυρατσού:

Η επί χρόνια ερμηνεύτρια των Emigre, Ραχήλ Τσελεπίδου χρωμάτισε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το πορτρέτο των αδιαμφισβήτητα πιο επιτυχημένων τους άλμπουμ (Live στιγμές και Κύκλος), στα οποία συμπεριλαμβάνονται συνεργασίες με γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές(Stavento, Αντώνη Ρέμο, Σταμάτη Κραουνάκη).

Από το 2010 εώς σήμερα έχει πραγματοποιήσει μια σειρά από unplugged και ηλεκτρικές εμφανίσεις σε μικρές και μεγάλες σκηνές παρουσιάζοντας με τον πιο αυθόρμητο τρόπο ποικίλους μουσικούς συνδυασμούς. Από το 2012 γίνεται μέλος των Lifelike portrait.

Ο Γιάννης Κυρατσός γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Ξεκίνησε να παίζει μουσική στα σχολικά του χρόνια μαθαίνοντας κιθάρα. Τον Οκτώβριο του 2008 συμμετείχε στον τελικό του Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, ενώ λίγους μήνες μετά, τον Απρίλιο του 2009 κυκλοφόρησε ο πρώτος του δίσκος με τίτλο “Ο κόσμος είναι μικρός” σε δικούς του στίχους και μουσική.

Όλο το 2009 και 2010 πραγματοποίησε δεκάδες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων, ενώ συμμετείχε και σε αρκετά καλοκαιρινά φεστιβάλ καθώς και στα “44α Δημήτρια” του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Έχει συνεργαστεί συναυλιακά με τους Όναρ στη σκηνή του Ιανού στην Αθήνα και με τους Μπλε στο Μύλο, στη Θεσσαλονίκη. Όλο το 2011 βρέθηκε στο στούντιο για την ηχογράφηση του 2ου προσωπικού του δίσκου, αυτή τη φορά σε παραγωγή του Dani Joss, ενός από τους πιο πρωτοπόρους και σύγχρονους παραγωγούς στην Ελλάδα.

Ο δίσκος αυτός με τίτλο “Κλείνω τα μάτια να δω” κυκλοφορεί από τον Απρίλιο του 2012) και περιέχει το τραγούδι “Σελήνη” με τη συμμετοχή του Μιχάλη Εμιρλή. Συμμετείχε στην Alexander Rock Opera στο Stage της Θεσσαλονίκης και στο Μέγαρο Μουσικής (Μάρτιος 2013) στο ρόλο του Κλείτου. Είναι μέλος του folk, indie group Polkar.

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!