“Top Gear” Jeremy Clarkson εναντίον George Michael

23/07/2011
antivirus magazine διαφήμιση

O George Michael γνωρίζει αρκετά καλά την τέχνη της πρόκλησης, χρησιμοποιώντας πολλές φορές  την –εκδηλωμένη- ομοφυλοφιλία του. 

 Αυτή την φορά στόχος του ήταν ο Jeremy Clarkson, παρουσιαστής της εκπομπής “Top Gear” ( την οποία στην Ελλάδα προβάλει ο SKAI ) που δεν φημίζεται για την ιδιαίτερη συμπάθεια του σε ομοφυλόφιλους.

Ο George Michael tweet-αρε την εικόνα μιας ροζ Bentley και ζήτησε από τους followers του να την αναδημοσιεύσουν στο Twitter του Jeremy Clarkson, μαζί με την λεζάντα: «Σας ορκίζομαι ότι είναι αληθινή, ακόμα κι αν μιλάω σαν τον Jeremy Clarkson με το δάκτυλο κάποιου στον κ*λο μου!» και το μήνυμα της προτροπής του έλεγε: «Σας παρακαλώ πολύ, tweet-άρετε αυτή την φωτογραφία στον Jeremy Clarkson και πείτε του ότι είναι ένα δώρο από μια top αδελφή»

Όμως ο Clarkson δεν θα μπορούσε να αφήσει αναπάντητο αυτό το μήνυμα και στην εκπομπή της περασμένης Κυριακής, καθώς ανέλυε τα χαρακτηριστικά της νέας Jaguar XKRS είπε: «Είναι θορυβώδες, ζωηρό και στις στροφές βγάζει την ουρά του πιο πρόθυμα και από τον George Michael!»

Πηγή : MTV Greece

 

 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!