Υποψήφιος του Tραμπ: Τα τρανς παιδιά δείχνουν ότι το σχέδιο του Σατανά λειτουργεί

22/09/2017
από

Ο ίδιος υποψήφιος επικρίνει επίσης και την απαγόρευση των διορθωτικών θεραπειών.

Υποψήφιος με τον Donald Trump σε ομοσπονδιακή δικαστική επιτροπή του Τέξας εξετάζεται ενδελεχώς για ομοφοβικές και τρανσφοβικές τοποθετήσεις του. Ο Jeff Mateer, ο σημερινός 1ος βοηθός του γενικού εισαγγελέα του Τέξας, έκανε τις εν λόγω δηλώσεις κατά τη διάρκεια ομιλιών το 2015.

Το CNN ήταν το 1ο μέσο που αποκάλυψε το θέμα με αφορμή μία ομιλία του με τίτλο “Η Εκκλησία κι η Ομοφυλοφιλία” τον Μάιο του 2015, όπου ο Mateer ισχυρίστηκε ότι τα τρανς παιδιά είναι απόδειξη του καταστροφικού σχεδίου του Σατανά.

Η συζήτηση αφορούσε σε μια δίκη στο Κολοράντο σχετικά με ένα νεαρό τρανς κορίτσι. Οι γονείς του παιδιού έκαναν μήνυση στο σχολείο της, καθώς η διοίκηση του σχολείου δεν της επέτρεπε τη χρήση της τουαλέτας της επιλογής της.

«Τώρα, απευθύνομαι σε σας, γονέα τριών παιδιών, που σήμερα έχετε τα παιδιά σας είναι πια ενήλικα, μπορεί ένα παιδί 1ης δημοτικού να γνωρίζει ποια είναι η σεξουαλική του ταυτότητα;» , ρωτά ο Mateer έναν γονιό κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. «Εννοώ ότι αυτό δείχνει πως πραγματικά λειτουργεί στ’ αλήθεια το σχέδιο του Σατανά κι η καταστροφή, αυτό ακριβώς συμβαίνει» .

Αργότερα στην ίδια ομιλία, επέστρεψε σ’ ένα παλιό επιχείρημα, ότι η ισότητα των γάμων θα φέρει την καταστροφή:

«Γιατί δεν μπορούν 4 άνθρωποι να παντρευτούν μεταξύ τους; Γιατί όχι ένας άνδρας και τρεις γυναίκες; Ή τρεις γυναίκες κι ένας άντρας; Αυτό που λέω είναι ότι είναι αηδιαστικό… Υπάρχουν άνθρωποι που παντρεύονται τον εαυτό τους. Κάποιος ήθελε να παντρευτεί ένα δέντρο. Υπάρχουν άνθρωποι που παντρεύονται τα κατοικίδιά τους. Είναι το ίδιο ακριβώς -Ξέρετε, διαβάζετε την Καινή Διαθήκη και μετά ενημερώνεστε γι’ όλα αυτά τα πράγματα και σκέφτεστε: “Ω, μα αυτό δεν συμβαίνει στη δική μας κοινότητα” κι όμως συμβαίνει. Ζούμε πίσω, στην εποχή που κυριαρχούσαν ασεβείς κανόνες.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ομιλιών ο Mateer ήταν γενικός σύμβουλος του πρώτου Ινστιτούτου Ελευθερίας, μιας ομάδας υπεράσπισης της θρησκευτικής ελευθερίας.

Αργότερα, τον Νοέμβριο του 2015, ο Mateer κατήγγειλε την απαγόρευση της χρήσης της διορθωτικής θεραπείας.

«Βιβλικοί σύμβουλοι και θεραπευτές στο New Jersey και στην California, είχαν προβλήματα με το νόμο, επειδή εφάρμοζαν τη βιβλική συμβουλευτική και, ξέρετε, το θέμα είναι πάντα το ίδιο, το ίδιο φύλο. Το να προσφέρεται διορθωτική θεραπεία έχει απαγορευτεί σε τουλάχιστον δύο πολιτείες και σε ορισμένες τοπικές περιοχές. Έτσι εισβάλλουν στην περιοχή.

Ο Chad Griffin, πρόεδρος της Εκστρατείας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, χαρακτήρισε τα σχόλια «τρομακτικά» σε ένα tweet υπογραμμίζοντας, ότι ένα άτομο που προβαίνει σε τέτοιες δηλώσεις εναντίον των παιδιών δεν έχει θέση σε δημόσιο αξίωμα:




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!