Σπαρακτικές ιστορίες ομοφοβίας έχουν κατακλύσει το twitter

14/09/2017
από

Ιστορίες ομοφοβίας κατακλύζουν το twitter τις τελευταίες μέρες με το hashtag #TheyGetToVote, με αφορμή τη δημοσκοπική έρευνα της Αυστραλίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό το άρθρο περιέχει σκληρές περιγραφές ομοφοβικών επιθέσεων.

Το #TheyGetToVote ξεκίνησε από τον κωμικό Josh Thomas πριν από την έναρξη της ταχυδρομικής δημοσκοπικής έρευνας της Αυστραλίας σχετικά με την ισότητα των γάμων.

Ο Thomas έγραψε στο twitter, ότι ήθελε να υπενθυμίσει στους ψηφοφόρους του «όχι» σε ποια πλευρά βρίσκονται.

«Είναι μάλλον απογοητευτικό, όταν άνθρωποι, που δεν έχουν βιώσει καμία μορφή βίας, κρίσης ή διακριτικής μεταχείρισης για το ποιοι είναι, να μας λένε ότι δεν υπάρχει ομοφοβία» δηλώνει ο Jahshan, ένας από τους ανθρώπους, που μοιράστηκε την ιστορία του στο twitter και μίλησε στο GSN αναφέροντας ακόμη ότι είναι σημαντικό να μοιραστούμε αυτές τις εμπειρίες ακόμα κι αν μας είναι δύσκολο να το κάνουμε:

«Πρέπει να μοιραστούμε πραγματικές, ανθρώπινες εμπειρίες ομοφοβίας – είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνουμε τους απλούς ανθρώπους τουλάχιστον να μας συμπονέσουν, αν δεν μπορούν να μας καταλάβουν. Τους χρειαζόμαστε από την πλευρά μας και μερικές φορές το να είμαστε ειλικρινείς για τις εμπειρίες μας είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε αυτό» .

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθούν tweets με σκληρές περιγραφές ομοφοβικών επιθέσεων:




Δες και αυτό!