17 Σεπτεμβρίου: Όχι παίζουμε!

11/09/2017
Κυριακή απόγευμα και πέφτεις ψυχολογικά επειδή δεν έχεις παρέα; Όχι πια!
Θες να γνωρίσεις κάποιον/α και θέλεις να βγείτε ραντεβού στο χαλαρό χωρίς να πάτε αμέσως για σεξ; Θέλεις να γνωριστείς με άλλα γκέι παιδιά για παρεούλα, αλλά το Pride, τα μπαρ ή οι εφαρμογές δεν σου ταιριάζουν; Η βραδιά παιχνιδιών του 10% είναι ό,τι πρέπει.

Το 10% σε συνεργασία με την Αθηνά Ολκεία και τη Θετική Φωνή συνεχίζουμε τις απίθανες βραδιές με επιτράπεζια παιχνίδια για γκέι άντρες και γυναίκες (και bi και queer και whatever).

Ελάτε να παίξουμε, να γνωριστούμε και να χαβαλεδιάσουμε!
Κάθε φορά μαζευόμαστε 20-40 παιδιά και παίζουμε διάφορα παιχνίδια, κάποια που έχουμε οργανώσει και άλλα που διαλέγουμε εκείνη τη στιγμή. Μπορείτε να φέρετε και τα δικά σας παιχνίδια. Την περασμένη φορά είχαμε τόσα πολλά, που δεν ξέραμε τι να πρωτοπαίξουμε!

Την Κυριακή το βραδάκι, στις 17 Σεπτεμβρίου, ελάτε να παίξουμε και να γνωριστούμε, από τις 18:30.

Θα παίξουμε επιτραπέζια και πολλά άλλα party games!
Πού; Στο πολύ φιλικό μεζεδοπωλείο Πρόβατο Χεράκι, Νικολάου Πλαστήρα 64, Αιγάλεω (5 τετράγωνα από το Μετρό Αιγάλεω), όπου μπορούμε επίσης να πιούμε και να φάμε πολύ φτηνά.
Έχετε παλιά έκδοση του Adobe Flash Player ή δεν τον έχετε εγκαταστήσει. Κατεβάστε τον από την Adobe.
Το “Όχι παίζουμε!” είναι δωρεάν – απλώς πληρώνετε ό,τι καταναλώσετε στο μαγαζί.

Για πληροφορίες και επικοινωνία: [email protected].

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!