“Είναι gay το παιδί μου;” Εταιρεία λογισμικού υπόσχεται την απάντηση

25/08/2017
από

Ένα λογισμικό υποκλοπής spyware ισχυρίζεται ότι είναι σε θέση να πει στους γονείς αν το παιδί τους είναι gay.

«Όσο δεν βάζει φορέματα και κραγιόν τότε είναι τόσο φυσιολογικός όσο οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος της εποχής του» .

Μια εταιρεία spyware ισχυρίζεται ότι το λογισμικό της μπορεί να πει στους γονείς εάν το «παδί τους είναι gay” .

Το Fireworld δημοσίευσε ένα άρθρο στη γαλλική ιστοσελίδα του, που έκανε αίσθηση.
Ο ιστότοπος προσφέρει μια λίστα με “ενδείξεις” που προσδιορίζουν στους γονείς αν ο γιος τους είναι gay.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει: Είναι ντροπαλός, οι diva singers είναι το πάθος του, η υγιεινή του είναι άψογη, δίνει προσοχή σε ό, τι φορά, δεν τον έχετε δει ποτέ με κορίτσι, δεν ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο κι έχει piercing στo δεξί αυτί / φρύδι / χείλη.

Οι γονείς είναι διατεθειμένοι να κατεβάσουν το spyware και να χακάρουν τον υπολογιστή του παιδιού τους για να ανακαλύψουν τον «προσανατολισμό του όσο το δυνατόν γρηγορότερα» .

Ο ιστότοπος αναφέρει: «Θα εγκαταστήσετε απλά ένα ειδικό πρόγραμμα στον υπολογιστή του γιου σας. Στη συνέχεια, θα ξεκινήσει να παρακολουθείται ολόκληρη η δραστηριότητα του υπολογιστή. Για παράδειγμα, το ιστορικό των ιστότοπων που επισκέφτηκε, ό, τι έχει πληκτρολογηθεί, ακόμη και οι κωδικοί πρόσβασης.” 

Το άρθρο συνεχίζει επίσης αναφέροντας: «Αν ο γιος σας είναι gay δεν θα μπορέσετε ποτέ να γίνετε παππούδες και δεν θα ζήσετε την ευτυχία να γνωρίζετε εγγόνια. Δυστυχώς, σε αυτό το σημείο δεν πρέπει να είστε εγωιστές. Εάν το παιδί σας είναι gay, δεν μπορείτε να βοηθήσετε, επειδή δεν είναι επιλογή του.

Προσθέτει ακόμη, ότι οι γονείς πρέπει να τον «αποδεχθούν όπως είναι.”

Το Fireworld ισχυρίζεται ότι “ο γιος σου εξακολουθεί να είναι φυσιολογικός για την ηλικία του όσο δεν βάζει φορέματα και κραγιόν” .

Το spyware ψάχνει το ιστορικό περιήγησης για επισκέψεις σε ‘gay forums’ . Αναλύει επίσης το προσωπικό λογαριασμό του Facebook για να δει αν το παιδί έχει στείλει μηνύματα σε «άλλα gay αγόρια» . Παρά την ενθάρρυνση των γονέων να κατασκοπεύουν το παιδί τους, ο ιστότοπος δηλώνει ρητά, ότι η κατασκοπεία ενός υπολογιστή, διαφορετικού από τον δικό σας, χωρίς άδεια, είναι παράνομη.




Δες και αυτό!