Ομοφοβικό προσωπικό ξενοδοχείου κατέστρεψε το μήνα του μέλιτος ζευγάριου λεσβιών

24/08/2017
από

Ένα ζευγάρι λεσβιών, που ταξίδεψε μέχρι το Μεξικό σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο για 10 μέρες, απογοητεύτηκε από το ομοφοβικό προσωπικό, που κυριολεκτικά τους κατέστρεψε το μήνα του μέλιτος.

Η Emma Louise Morris κι η σύζυγός της Jo παντρεύτηκαν την 1η Ιουλίου. Ταξίδεψαν στο Μεξικό για δέκα ημέρες σ’ ένα πεντάστερο θέρετρο στη Riviera Maya στις 3 Ιουλίου.

Η Emma δημοσίεσε στο Facebook ότι το ταξίδι αυτό της κόστισε «πάνω από 3000£ για το μήνα του μέλιτος μας στο Μεξικό, που είναι ποσό μεγαλύτερο από το διπλάσιο του μηνιαίου μισθού μου» .

Οι πρώτες 3 μέρες ήταν η απόλυτη ευτυχία. Μετά, όλα καταστράφηκαν.

Η Emma δήλωσε στην Daily Mail ότι «η γυναίκα μου χρησιμοποίησε τη φράση «η σύζυγός μου» κι αυτό ήταν που άλλαξε τα πάντα» .

Όταν το προσωπικό συνειδητοποίησε ότι οι δύο τους ήταν ζευγάρι, η Emma ανέφερε, ότι ένας σερβιτόρος/μπάρμαν είπε στη Jo «γ@#$*ένη dyke» :

Μας είπαν στο μπαρ ότι μπορούμε “να έχουμε αυτό που μας δίνεται” όταν ζητήσαμε τα ποτά της επιλογής μας. Μας αγνοούσαν σε κάθε γεύμα, δεν μας επέτρεπαν να πάρουμε τα ποτά της επιλογής μας κι οι σερβιτόροι μας αγνόησαν τόσο πολύ, που η γυναίκα μου έπρεπε να πάει σ’ έναν σερβιτόρο (που συνήθως στεκόταν στο μπαρ χωρίς να κάνει τίποτα) να ζητήσει τα ποτά μας από εκεί, όπου και πάλι της απάντησε ότι πρέπει να επιστρέψει στη θέση της.»

Η Emma δήλωσε ακόμη στο GSN το εξής:

«Δεν κρατιόμαστε ούτε από το χέρι στο μήνα του μέλιτος, πόσο μάλλον για τίποτα άλλο» .

Εκτός από τη λεκτική επίθεση, η Emma έγραψε στο Facebook ότι «οι καθαρίστριες έσπασαν ένα γυάλινο τασάκι στο μπαλκόνι μας κι αναγκαστήκαμε να το πούμε σε δεκατρείς ανθρώπους για να μαζέψουν τα κομμάτια, κάτι που έγινε σχεδόν πέντε ημέρες μετά, ενώ η γυναίκα μου τραυματίστηκε στο πόδι της και μολύνθηκε» .

Σύμφωνα με την Emma, η διοίκηση του εστιατορίου Thomas Cook έκανε ένα μήνα για να της απαντήσει στην καταγγελία της σχετικά με τις διακοπές, όπου ως αποζημίωση τους προσφέρθηκαν 500£ σε κουπόνια Thomas Cook ή 300€ μετρητά.

Το ζευγάρι έμενε στο Grand Bahia Principe Tulum Resort. Η Emma έγραψε κριτική στο TripAdvisor για να εξηγήσει τι είχε συμβεί. Ένας εκπρόσωπος διαχείρισης από το θέρετρο απάντησε μια εβδομάδα αργότερα, αναφέροντας ότι θα ελέγξουν «κάθε σημείο που αναφέρεται στην αναφορά σας για να πραγματοποιήσουμε τις απαραίτητες ενέργειες το συντομότερο δυνατό» .

Η Emma εξέφρασε την ανησυχία της στο Facebook: «Δεν μπορώ να εξηγήσω πόσο αναστατωμένη νιώθω, που πέρασα τόσο φριχτά στο μήνα του μέλιτος μου. Ένιωσα ότι αν κοίταζα τη γυναίκα μου με λάθος τρόπο, αυτό θα μπορούσαμε να μας οδηγήσει σε προσβολές και λεκτικές επιθέσεις κι έτσι περάσαμε τον περισσότερο καιρό μακριά από τους ανθρώπους, περνούσαμε κάθε βράδυ κλεισμένες στο δωμάτιό μας κι όχι στο μπαρ ή διασκεδάζοντας» .

Το ισιωτικό μαλλιών μας, επίσης το έσπασαν και το έκρυψαν από μια καρέκλα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.” Η Emma αναφέρει ότι ήταν σε άριστη κατάσταση όταν έφυγαν από το δωμάτιο εκείνη τη μέρα κι ενώ προσπαθούσαν να μιλήσουν με τους διευθυντές του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια των διακοπών, «κανείς δεν νοιαζόταν» .

Όταν το GSN ρωτά γιατί συνέβησαν όλα αυτά, η Emma απαντά ότι κάποιοι τους έλεγαν ότι τα άξιζαν όσα τους συνέβησαν «επειδή δεν διερεύνησαν το ξενοδοχείο ως προορισμό» .

Αλλά την είχαν κάνει την έρευνά τους πριν αποφασίσουν να πάνε εκεί και μάλιστα το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, αναφέρει ότι φιλοξενεί gay γάμους, επομένως υπέθεσαν, ότι το προσωπικό του θα είναι τουλάχιστον gay friendly.

Η Emma εξήγησε στο GSN: «Αισθάνομαι πολύ άσχημα που χάσαμε το μήνα του μέλιτος. Είμαστε απλά ένα συνηθισμένο ζευγάρι που ερωτεύτηκε και ζήσαμε την καλύτερη ημέρα της ζωής μας την ημέρα του γάμου μας, αλλά αυτό χάλασε στο μήνα του μέλιτος.

Όσοι έχουν μίσος για τα LGBTI άτομα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν επιλέγουμε να είμαστε «διαφορετικά» είμαστε αυτό που είμαστε, οπότε γιατί πρέπει να περάσουμε τη ζωή μας κρυμμένες σε μια δυστυχισμένη ζωή, όταν αυτό που απλά θέλουμε είναι να είμαστε με κάποιον άνθρωπο. Εμείς ερωτευθήκαμε, όπως όλοι οι άλλοι!

Έχω βαρεθεί τους ανθρώπους να μου λένε ότι εγώ κι η σύζυγός μου επιβάλουμε τη gay ζωή μας στους ανθρώπους» .




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!