Στη λίστα με τα ονόματα του Χόλιγουντ που υποστηρίζουν την ισότητα του γάμου στη Αυστραλία προστέθηκε και αυτό του Chris Hemsworth.

Ο διάσημος ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, υπενθυμίζοντας στον κόσμο να εγγραφεί στη λίστα, ώστε να μπορεί να ψηφίσει στη σχετική ψηφοφορία που θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά.

«Ο γάμος έχει να κάνει με την αγάπη και τη δέσμευση και – σε μια χώρα που βασίζεται στην ίση κοινωνική συνύρπαξη – θα πρέπει να είναι διαθέσιμος στον καθένα. Ψηφίστε τώρα για την ισότητα στον γάμο…» ✌️#equality’

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο bill_thanau@yahoo.gr. Cu!