Τρεις Drag Queens “δέρνουν” ομάδα ομοφοβικών και σώζουν νεαρό gay άνδρα

21/08/2017
από

Ο Ιvan Flinn, από τη Νέα Ζηλανδία, ήταν το θύμα μιας ομοφοβικής επίθεσης στο Σίδνεϋ.

Ήταν ένα απόγευμα, όταν μια ομάδα ανδρών τον πλησίαζαν και άρχιζαν να τον βρίζουν.

“Πετούσαν διάφορες ομοφοβικές προσβολές… όλες τις προσβολές που μπορείς να φανταστείς”, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του.

Στη συνέχεια οι άνδρες επιτέθηκαν στον Flinn, σπάζοντας το σαγόνι και σκίζοντας όλα του τα ρούχα. Ο ίδιος πίστευε ότι θα πέθαινε. Ευτυχώς, όμως, εμφανίστηκε μια ομαδα απροσδόκητων ηρώων.

“Πραγματικά πίστευα ότι θα πεθαίνω – προσευχόμουν για έναν ήρωα και εμφανίστηκαν τρεις άγγελοι”.

Οι Drag Queens Coco Jumbo, Ivy League και Vybe μόλις είχαν τελειώσει την εμφάνισή τους σ΄ένα κλαμπ δίπλα από τον χώρο της επίθεσης. Μόλις αντιλήφθηκαν το περιστατικό, έτρεξαν να βοηθήσουν.

“Μετά την μπουνιά που έφαγα έπεσα σχεδόν αναίσθητος, αλλά το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι την Ivy να τα βάζει με τον τύπο που με βάρεσε…”

Πρόσθεσε ότι η Queen που πάλεψε γι΄αυτόν ήταν ακόμη “in drag” και φορούσε τακούνια.

“Βρισκόντουσαν στη μέση του δρόμου με τα αμάξια γύρω τους να κορνάρουν. Θυμάμαι έναν απ΄αυτούς να της τραβά την περούκα. 

Άρχισαν να πλακώνονται, ενώ εκείνη φορούσε ακόμα τα ψηλοτάκουνα”.

Η Ivy, στη συνέχεια, εξήγησε ότι έπεφτε από παιδί θύμα εκφοβισμού.

“Μεγαλώνοντας ως gay αγόρι, έχω υποστεί εκφοβισμό και ξύλο κάμποσες φορές. Μετά από κάποιο σημείο μαθαίνεις να αντεπιτίθεσαι και να μη σε νοιάζει αν χτυπήσεις ή αν χάσεις την περούκα σου”.

“Αυτά τα αγόρια χέστηκαν επάνω τους και δεν περίμεναν να φάνε ξύλο από τρεις drag queens”, δήλωσε η Karakia.

Οι άγνωστοι αποκάλεσαν τις queens “φρικιά”. Η Κarakia απάντησε στο σχόλιο αυτό λέγοντας: “Αν θέλετε να τα βάζετε με μικρούς ανθρώπους θα πρέπει να περάσετε πρώτα από το μεγάλο φρικιό…”

“Ποτέ μην τα βάζετε με τους gay ή με άνδρες που ντύνονται γυναίκες”, πρόσθεσε η τρίτη Drag Queen.

Τελικά οι άγνωστοι άνδρες αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή.

Μετά την επίθεση ο Flinn αισθάνεται ευλογημένος που βρέθηκαν αυτές οι drag queens στον δρόμο του. “Πάλεψαν για εμένα, είναι οι ηρωίδες μου…”. Έκτοτε, ο ίδιος προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για να αποκαταστήσει τα νύχια και τις περούκες που καταστράφηκαν, λόγω της επίθεσης.

Ο Flinn στη σελίδα GoFundMe, όπου συγκεντρώνει χρήματα για να αντικαταστήσει τις περούκες και τα νύχια των drag queens που χάλασαν έγραψε:

«Μπουνιές εκτοξεύονταν. Μαλλιά πετούσαν. Νύχια έσπαγαν. Είχα μείνει αποσβολομένος στο δρομάκι, είμαι ευγνώμον που ήταν εκεί οι drag queens. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να ευχαριστήσω τον Θεό. Νιώθω ότι αν δεν ήταν εκείνες, πιθανότατα θα ήμουν νεκρός. Δόξα τω θεώ. Υπάρχουν άγγελοι στ’ αλήθεια.»

Μετά την επίθεση, η Coco Jumbo έγραψε στο Facebook την προειδοποίηση ότι υπάρχει ομοφοβία στην οδό Oxford: «(sic) Εάν είσαι straight άνδρας στην οδό Oxford κι αποκαλείς κάποιον πού@… και χτυπάς κάποιον που είναι μισός από εσένα σε μέγεθος… Τότε, παίζεις το γλυκό σου κωλαράκι, γιατί οι drag queens θα βγουν μπροστά και θα σε συμμορφώσουν!»




Δες και αυτό!