“The Hunger Games” – “Tinker, Taylor, Soldier, Spy”: Πρώτα posters

20/07/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ναι, το ξέρετε, στο Antivirus αγαπάμε ιδιαιτέρως το σινεμά… και έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία σε δυο επερχόμενες ταινίες.

Η πρώτη είναι το Tinker, Taylor, Soldier, Spy, του Τόμας Άλφρεντσον, σκηνοθέτη του “Let the Right One in”, μιας από τις πιο τρομακτικές ταινίες των τελευταίων χρόνων.
Στο TTSS πρωταγωνιστεί η αφρόκρεμα του βρετανικού σινεμά. Ξεχωρίζουν οι Γκάρι Όλντμαν, Κόλιν Φερθ, Τομ Χάρντι, Κιάραν Χιντς και Μαρκ Στρονγκ, ενώ η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τζον Λε Καρέ που κυκλοφορεί στα ελληνικά από τον Καστανιώτη, με τίτλο “Κι ο Κλήρος Έπεσε στον Σμάιλι”.

Σε βιβλίο βασίζεται και το The Hunger Games (στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Πλατύπους). Αν όλα πάνε καλά, η ταινία θα είναι το επόμενο κινηματογραφικό hit, στα χνάρια του “Χάρι Πότερ” και του “Twilight”. Τα βιβλία πάντως είναι διασκεδαστικότατα και είναι μια πολύ καλή πρόταση για τις φετινές σας διακοπές.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τζένιφερ Λόρενς, Τζος Χάτσερσον, Λίαμ Χέμσγουερθ, Γούντι Χάρελσον, Ελίζαμπερ Μπανκς, Λένι Κράβιτς, Στάνλεϊ Τούτσι, Ιζαμπέλ Φούρμαν, Ντόναλντ Σάδερλαντ.

To οσκαρικών βλέψεων “Tinker, Taylor, Soldier, Spy” θα το δούμε στις αίθουσες τον χειμώνα, ενώ το “The Hunger Games”, τον Μάρτιο του 2012.

To poster από το “The Hunger Games”, μπορείτε να το δείτε και σε flash, στο ακόλουθο link:

First Showing




Δες και αυτό!