Στη φυλακή ο πάστορας που απείλησε ότι θα σκοτώσει gay αστυνομικούς

18/08/2017
από

Απείλησε την υπεύθυνη επικοινωνίας του συμβουλίου της Νέας Υόρκης, λέγοντας ότι θα εισβάλει στο σπίτι της και θα τη βιάσει τέσσερις φορές πριν δολοφονήσει ολόκληρη την οικογένειά της.

Ένας χριστιανός νέος πάστορας oδηγείται στη φυλακή, επειδή απείλησε να σκοτώσει όλους τους LGBTI αστυνομικούς της Νέας Υόρκης.

Ο Daniel Silvera, 26 ετών, κατηγορήθηκε χθες από το ποινικό δικαστήριο του Μανχάταν.
Αντιμετωπίζει μια πληθώρα κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένης της κατηγορίας για έγκλημα μίσους.

Ο Silvera παραδέχτηκε ότι δημιούργησε έναν λογαριασμού Gmail για να στείλει τα απειλητικά του μηνύματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στις 28 Ιουλίου, έγραψε στον τον Ντετέκτιβ Brian Downey, μέλος της GGay Officers Action League, καθώς και τρεις σε άλλους τρεις LGBTI αξιωματικούς της αστυνομίας, απειλώντας ότι θα σκοτώσει τους ίδιους, αλλά και κάθε άλλο gay αστυνομικό της NYPD.

Επίσης, έστειλε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην υπεύθυνη επικοινωνίας του συμβουλίου της Νέας Υόρκης Melissa Mark-Viverito, λέγοντας ότι θαεισβάλει στο σπίτι της και θα τη βιάσει τέσσερις φορές πριν δολοφονήσει ολόκληρη την οικογένειά της.

«Αυτές οι βίαιες, επικίνδυνες απειλές εναντίον της υπεύθυνης επικοινωνίας και του NYPD είναι βαθύτατα ενοχλητικές και ευχαριστούμε το γραφείο της κυβέρνησης για την προσοχή που έδωσε στο θέμα και την καταδίωξή του» , δήλωσε ο Robin Levine, εκπρόσωπος τύπου του District Attorney Mark-Viverito’s office.

Ο δικαστής έδωσε εγγύηση για τον πάστορα ύψους 50,000 $ .




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!