Ο ηθοποιός Mark Gatiss καλεί την LGBT+ κοινότητα να εστιάσει στον ISIS

14/08/2017
από

…και να αφήσει την πολιτική ορθότητα.

Ο ηθοποιός Mark Gatiss που απολαύσαμε πρόσφατα από τη σειρά Sherlock μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με τα θέματα που αντιμετωπίζει σήμερα η LGBT+ κοινότητα στο νέο podcast Heroes του Attitude.

Ο ηθοποιός Mark Gatiss μοιράστηκε τις σκέψεις του για την πολιτική ορθότητα στην LGBT+ κοινότητα. Αναφέρει χαρακτηριστηκά ότι ως κοινότητα, πρέπει να σταματήσουμε να συμμετέχουμε σε διαμάχες για τις προσωπικές αντωνυμίες, όταν γκέι άνθρωποι βασανίζονται και σκοτώνονται στην Τσετσενία και από τον ISIS.

Ο Mark Gatiss μιλάει στον αρχισυντάκτη Attitude Matt Cain τον νέο podcast Heroes.

Αυτό που πραγματικά με βάζει σε σκέψεις αυτές τις μέρες είναι ότι χάνουμε τους εαυτούς μας, μερικές φορές, σε ανούσιες συζητήσεις για τις προσωπικές αντωνυμίες, όταν ο κόσμος φλέγεται από τον ISIS που ρίχνει ανθρώπους από κτίρια, επειδή είναι gay” , λέει ο Gatiss.

Κι ανοίγουν γ@μημένα στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Τσετσενία. Ξέρετε, θα πρέπει να είμαστε πολύ τυχεροί, θα πρέπει να ξυπνήσουμε! Κι είναι αναπόφευκτο αποτέλεσμα η επιτυχία.

Στη συνέχεια, ο Gatiss μιλάει ανοιχτά για το πώς έκανε coming out στην οικογένειά του, όταν ήταν 20 ετών.

Ήμουν στο σπίτι μου περίπου στα 20, νομίζω. Κι η μητέρα μου με ρώτησε: «Έχεις πολλές φίλες που είναι κορίτσια, αλλά ποτέ δεν φαίνεται να είναι η κοπέλα σου. Δεν ενδιαφέρεσαι για τα κορίτσια;»

Κι εγώ είπα, «Όχι» Κι αυτό ήταν. Κι εκείνο το βράδυ αισθάνθηκα τέτοια ανακούφιση. Ήταν απλά θαυμάσιο. Βέβαια, μετά ήρθε κι η προειδοποίηση όταν είπα, «Καλό θα ήταν να το πω και στον μπαμπά», και η μητέρα μου τότε μου είπε, «Όχι,αυτό θα τον σκοτώσει!» .




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!