Τα 7 queer αγαπημένα τραγούδια της εβδομάδας

14/08/2017
από

Μία μικρή συλλογή από τα πιο πρόσφατα queer τραγούδια της εβδομάδας, από αγαπημένους καλλιτέχνες που θα τα ακούμε παντού:

1. Heartthrob – Superfruit

Δύο gay νεαροί περνούν το βράδυ μαζί στο βίντεο του Superfruit. Νοσταλγικό, που έχει κάτι από 90s.


2. What About Us – P!nk

Η Pink επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο single για τις στιγμές που έχουμε αισθανθεί ξεχασμένα ή παραμελημένα. Το νέο της άλμπουμ με τίτλος Beautiful Trauma κυκλοφορεί στις 31 Οκτωβρίου.


3. Rainbow – Kesha

Η Kesha αγκαλιάζει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου με τον τίτλο από το νέο της άλμπουμ, που δεν είναι άλλος από Rainbow. “Βρήκα ένα ουράνιο τόξο, ουράνιο τόξο, μωρό μου, εμπιστεύσου με, το ξέρω, η ζωή είναι τρομακτική, αλλά απλά βάλε αυτά τα χρώματα, κορίτσι κι έλα και παίξτε μαζί μου απόψε.


4. Paradise – MNEK

Το μουσικό βίντεο δείχνει έναν άνθρωπο που θέλει να ξεφύγει από τον σύγχρονο κόσμο, από τη θρησκεία, από τη μονοτονία της καθημερινής ευθύνης κι από την αστυνομική βία αναζητώντας παράδεισο.


5. Walking the Wire – Imagine Dragons

Το τελευταίο single των Imagine Dragons εξερευνά το θάρρος που χρειάζεται για να αγαπάει κανείς χωρίς αναστολές. Ο frontman της αγαπημένης μας μπάντας, Dan Reynolds μάχεται για την ευαισθητοποίησης γύρω από τα υψηλά ποσοστά αυτοκτονίας μεταξύ της LGBTQ νεολαίος, που είναι η κύρια αιτία θανάτου μεταξύ των LGBTQ εφήβων στην Αμερική.


6. Dealin’ With It – Zeke Thomas

Ο Zeke Thomas επιβιώνει μετά από βιασμό και μαθαίνει πώς να ενώσει και πάλι τα κομμάτια μαζί μετά την επίθεση νέο βίντεο του.


7. Golden Boy – Boy Radio

Αυτός ο queer τραγουδιστής της R&B μουσικής σκηνής θέλει να γίνει το χρυσό αγόρι μας και το δηλώνει με το σαγηνευτικό αυτό μουσικό βίντεο.


Bonus: We Could Run – Beth Ditto

Η μουσικός τραγουδά για τον εφηβικό ρομαντισμό ακολουθώντας τον έρωτα δύο έφηβων κοριτσιών.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!