Ιταλός gay ακτιβιστής δολοφονείται από τον σύντροφο τρανς φίλης του | σοκαριστικό βίντεο

30/07/2017

Τη δολοφονία του 25χρονου gay ακτιβιστή Vincenzo Ruggiero ομολόγησε ο 35χρονος αξιωματικός του ναυτικού, Ciro Guarente.

Ο Vincenzo Ruggiero

Ο Ruggiero είχε εξαφανιστεί από τις 7 Ιουλίου, στην περιοχή Giugliano της Ιταλίας, με την οικογένεια και τους φίλους του να κάνουν απεγνωσμένες προσπάθειες για να τον βρουν.

Αριστερα, ο Ciro Guarente που δολοφόνησε τον νεαρό άνδρα.

Ένα σοκαριστικό, όμως, βίντεο πρόδωσε τον Guarente, αφού τον έδειχνε να φορτώνει το πτώμα του Ruggiero στο αυτοκίνητό του. Το βίντεο αυτό τον ανάγκασε να ομολογήσει το έγκλημά του.

“Ναι, σκότωσα τον Vincenzo γιατί ήταν φίλος με τη σύντροφό μου. Αφού φόρτωσα το νεκρό του σώμα στο αμάξι, το πέταξα στη θάλασσα…”

Η σύντροφός του Guarente, Heven Grimaldi, είναι μια τρανς γυναίκα που συγκατοικούσε με το θύμα.

“Ο μόνος μου στόχος είναι να σε βρω και να είσαι χαρούμενος”

Η μητέρα του Vincenzo Ruggiero είχε αναφέρει την εξαφάνιση του γιου της στην αστυνομία.

Η Heven Grimaldi έκανε, επίσης, διάφορες αναρτήσεις στο facebook, ζητώντας από τον κόσμο να την βοηθήσει να βρει τον φίλο της και συγκάτοικό της. 

“Μου λείπει να σ΄ακούω να τραγουδάς στο σπίτι, μου λείπουν οι καθημερινές μας συζητήσεις.”

Αυτή τη στιγμή διεξάγονται έρευνες για την ανάκτηση του σώματος στον ωκεανό. Ο Guarente συνελήφθη με κατηγορίες για δολοφονία και απόκρυψη σώματος.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!