Τάγμα gay αναρχικών πολεμά τους τζιχαντιστές στη Συρία

26/07/2017
από

Μια ένοπλη πολιτοφυλακή που απαρτίζεται από gay αναρχικούς πήρε τα όπλα για να πολεμήσει τους τζιχαντιστές στη Συρία και να πάρει εκδίκηση για τις εκτελέσεις gay ανθρώπων στις περιοχές που ελέγχει το λεγόμενο «Ισλαμικό Κράτος».

Έμβλημα του TQILA (The Queer Insurrection and Liberation Army) είναι ένα καλάσνικοφ σε ροζ φόντο.

Μέλη της πολιτοφυλακής αυτής που φορούσαν ροζ και μπλε μαντήλια έβγαλαν φωτογραφία με μια σημαία ουράνιου τόξου στη Ράκα με ένα πανό που έγραφε : «Αυτοί οι πούστηδες σκοτώνουν φασίστες».

Οι φανατικοί τζιχαντιστές του ISIS εκτέλεσαν εκατοντάδες gay άνδρες πετώντας τους από τις στέγες κτιρίων στις περιοχές που κατέλαβαν στη Συρία και το Ιράκ.

Στην ανακοίνωσή του ο ΤQILA αναφέρει: «Δεν μπορούσαμε να παρακολουθούμε αμέτοχοι τις εικόνες gay ανθρώπων, που τους πετούν από τις στέγες και τους λιθοβολούσαν έως θανάτου.”

Επιδιώκουμε να σπάσουμε το δυαδικό φύλο και να προωθήσουμε την γυναικεία επανάσταση καθώς και την ευρύτερη σεξουαλική επανάσταση του φύλου και της σεξουαλικότητας.»

Η πολιτοφυλακή αυτή είναι μια από εκείνες που μάχονται στο πλευρό των κουρδικών δυνάμεων για την κατάληψη της Ράκα, της de facto πρωτεύουσας του «Ισλαμικού Κράτους» στη Συρία. Τα μέλη της λένε ότι αποτελούν μέρος της Διεθνούς Επαναστατικής Λαϊκής Αντάρτικης Δύναμης (IRPGF), ενός συνασπισμού ξένων μαχητών.

Ο Χεβάλ Ροτζιλατ, εκπρόσωπος του IRPGF είπε χθες: «Πολλοί από τους συντρόφους μας είναι μέλη της LGBTQI κοινότητας. Ήδη πολεμούμε στη Ράκα» .

Πηγή: iefimerida.gr




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!