Αυτή η Κιβωτός του Νώε διεκδικεί το ουράνιο τόξο για τους Χριστιανούς

21/07/2017
από

“Το ουράνιο τόξο ήταν σύμβολο των υποσχέσεων του Θεού πριν από το LGBTQ κίνημα.” 

Ο δημιουργός της Κιβωτού του Νώε φωτίζει μόνιμα το έργο του με τα χρώματα του ουράνιου τόξου κάθε βράδυ για να πάρει τον πολύχρωμο συμβολισμό από την LGBT κοινότητα.

Το θεματικό πάρκο στο Βόρειο Κεντάκι είναι γνωστό για την προώθηση δημιουργιών με έμπνευση τον Χριστιανισμό, εξού κι έχει ως κεντρικό έκθεμα μία πραγματικών διαστάσεων Κιβωτό του Νώε.

Ο Ken Ham ιδιοκτήτης του επονομαζόμενου “ιστορικού μουσείου” Ark Encounter, ανακοινώνει, ότι το κύριο αξιοθέατό τους θα φωτίζεται στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Το Ark Encounter στο εξής θα φωτίζεται μόνιμα το βράδυ μ’ ένα ουράνιο τόξο για να υπενθυμίζει στον κόσμο, ότι ο Θεός έφτιαξε το ουράνιο τόξο κι είναι σύμβολο της δικής του βούλησης” , αναφέρει ο Ham και συνεχίζει:

Tο ουράνιο τόξο είναι μια υπενθύμιση, ότι ο Θεός δεν θα κρίνει ποτέ ξανά την κακία του ανθρώπου με μια παγκόσμια πλημμύρα – την επόμενη φορά που ο κόσμος θα κριθεί με φωτιά. Οι Χριστιανοί πρέπει να πάρουν πίσω το ουράνιο τόξο, όπως κάνουμε κι εμείς» .

Ο Ham πέρυσι είχε φωτίσει την «Κιβωτό του Νώε» κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Τότε… χριστουγεννιάτικα, είχε δηλώσει:

«Τον τελευταίο καιρό το ουράνιο τόξο (έστω με μερικά διαφορετικά χρώματα) έρχεται να αντιπροσωπεύει κάτι πολύ διαφορετικό. Για πολλούς ανθρώπους σημαίνει ελευθερία, αγάπη, υπερηφάνεια, νέα εποχή και συγκεκριμένα συμβολίζει το LGBTQ κίνημα. Πράγματι πέρυσι, όταν το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αναγνώρισε τον gay γάμο, ο Λευκός Οίκος φωτίστηκε στα χρώματα ουράνιου τόξου.

Δυστυχώς, οι άνθρωποι αγνοούν το θέλημα του Θεού για τον συμβολισμό του ουράνιου τόξου και υπερήφανα κυματίζουν πολύχρωμες σημαίες σε αντίθεση με την εντολή Του και το σχέδιό Του για το γάμο. Λόγω αυτού, πολλοί Χριστιανοί αποφεύγουν να χρησιμοποιούν τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Αλλά το ουράνιο τόξο ήταν σύμβολο των υποσχέσεων του Θεού πριν από το LGBTQ κίνημα – και θα συνεχίσει να είναι, όταν αυτό το κίνημα θα έχει τελειώσει. Ως χριστιανοί πρέπει να πάρουμε πίσω το ουράνιο τόξο και να διδάξουμε στους νέους μας την πραγματική σημασία του.

Όπως καταλαβαίνεται η ανακοίνωση του Ham στο Twitter προκάλεσε κριτική και γελοιοποίηση:




Δες και αυτό!