Κάθε ουράνιο τόξο του λονδρέζικου ουρανού αντιστοιχεί σε χορηγία

10/07/2017
από

Τα Wagamama θα κάνουν μία χορηγία σ’ έναν LGBT+ σκοπό κάθε φορά που εμφανίζεται ουράνιο τόξο στον λονδρέζικο ουρανό για έναν ολόκληρο χρόνο.

Τα γνωστά ασιατικά εστιατόρια Wagamama επέλεξε αυτόν τον απίστευτο τρόπο για να υποστηρίξουν το Pride του Λονδίνου για το 2017.

Τα ασιατικά εστιατόρια ανακοίνωσαν, ότι κάθε φορά που θα εμφανίζεται στον λονδρέζικο ουρανό ένα ουράνιο τόξο, τότε θα δωρίζει όλα τα κέρδη από τις πωλήσεις των buns εκείνης της ημέρας από το τοπικό εστιατόριο σε κάποιον σκοπό της LGBT+ κοινότητας.

Το εστιατόριο πουλάει 1.000.000 buns κάθε χρόνο, οπότε υπολογίζεται ότι θα δωρίζεται ένα σημαντικό ποσό στην LGBT+ κοινότητα.

Η εταιρία έχει προβλέψει μέχρι και την απίθανη περίπτωση, που δεν βρέξει όλον τον χρόνο, όπου και σ’ αυτή την περίπτωση, έχει υπολογιστεί να χορηγηθεί και πάλι ένα ποσό στην LGBT+ κοινότητα.

Η εταιρία παροτρύνει τους Λονδρέζους να τη βοηθήσουν στην απεικόνιση των ουράνιων τόξων και να μοιράζονται τις φωτογραφίες τους, ώστε να κινητοποιήσουν την χορηγία χρησιμοποιώντας το hashtag #makeitrainbow.

Ο διευθυντής marketing των Wagamama, Andre Johnstone αναφέρει:

Τα Wagamama πάντα υποστήριζαν το προσωπικό, όταν έφτανε η περίοδος του Pride στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά τώρα πια θέλουμε να κάνουμε κάτι πιο ανοιχτά για να στηρίξουμε την LGBT+ κοινότητα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Η σημερινή ανακοίνωση αποτελεί ένα μόνο μέρος από μία ευρύτερη και σε εξέλιξη δέσμευση για όλη την υπόλοιπη χρονιά στήριξης όσων ατόμων δυσκολεύονται, ώστε να είναι ο εαυτός τους. Είμαστε αυτές κι αυτοί που είμαστε και θέλουμε να είσαι κι εσύ απλά ο εαυτός σου. Τι ποιο ωραίο από το να δείξουμε τη συνεχή στήριξή μας και να γιορτάσουμε το Pride από το να στηρίξουμε μ’ αυτήν την καταπληκτική χορηγία για έναν σκοπό.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!