Έφηβος κάνει coming out στη μητέρα του σ΄ένα συγκινητικό βίντεο

10/07/2017

Ο Μatthew περίμενε μέχρι να φύγει ο πατέρας του από το σπίτι για να πει στη μητέρα του ένα μεγάλο μυστικό.

Με την κάμερα ανοιχτή, της ζητά να καθίσει για να μιλήσουν.

“Είναι κάτι που σε ενοχλεί”, τον ρωτά εκείνη.

“Όχι”, της απαντά.

“Είναι κάτι σχετικό με το σχολείο;”

“Μπα!

“Κάτι σχετικά με την προσωπικότητά σου“, ρωτά και πάλι τον γιο της.

“Ε… δεν ξέρω”, της απαντά.

“Δεν υπάρχει τίποτα που μπορείς να μου πεις και να με κάνει να σταματήσω να σ΄αγαπώ. Το ξέρεις αυτό”, αποφασίζει να του πει για να του δώσει θάρρος. Σ΄αυτό το σημείο τα μάτια του Μatthew γεμίζουν δάκρυα.

“Είναι κάτι σχετικά με την προσωπικότητά σου”, αναρωτιέται εκείνη και πάλι.

“Μάλλον”, της απαντά.

“Θέλω να μου πεις. Έχει να κάνει με τ΄αγόρια ή τα κορίτσια; Είσαι Gay;”

Αφού της γνέφει καταφατικά, ο Μatthew ξεσπά σε κλάματα. Τότε η μητέρα του παίρνει και πάλι τον λόγο: “Είναι εντάξει αγάπη μου. Το γνώριζα ότι είσαι”.

“Συγγνώμη”, της λέει με δάκρυα στα μάτια.

“Μη ζητάς συγγνώμη, χαζέ. Σ΄αγαπώ ανεξάρτητα από το οτιδήποτε στον κόσμο. Δεν το ξέρεις αυτό; Απλά θέλω να είσαι ευτυχισμένος. Δε θέλω οι άνθρωποι να είναι κακοί μαζί σου. Γεννήθηκες έτσι. Μην ανησυχείς. Σ΄αγαπώ ανεξάρτητα από το οτιδήποτε”. 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!