Το Carroten στα Mad Video Music Awards 2017

04/07/2017
από

Το Carroten βρέθηκε στα Mad Video Music Awards 2017 by Coca-Cola and Aussie
και γέμισε το χώρο με Ήλιους και Θάλασσες!

To Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα, άκρως συνδεδεμένο με το καλοκαιρινό μας soundtrack δεν θα μπορούσε να λείπει από την απόλυτη γιορτή της μουσικής, τα Mad Video Music Awards 2017 by Coca-Cola and Aussie και φυσικά παρέα με την Τάμτα, πρέσβειρά του γι’ αυτό το καλοκαίρι, να κλέψει τις εντυπώσεις.

Tο γήπεδο Tae Kwon Do του Φαλήρου γέμισε με τον ήλιο του Carroten και πλημμύρισε τους παρευρισκόμενους με το μοναδικό του άρωμα και την δροσερή υφή του αγαπημένου αντηλιακού όλων των Ελλήνων.

Τα Carroten Boys & Girls μαγνήτισαν για ακόμα μία φορά τα βλέμματα στο Preshow, ενώ το καλοκαιρινό του spot προσέφερε το κατάλληλο σκηνικό για αναμνηστικές φωτογραφίες. Άμμος, flamingos, φουσκωτές κουλούρες, καπέλα και φυσικά τα αγαπημένα μας Carroten AquaVelvet έγιναν τα essentials του καλοκαιριού και το ιδιαίτερο Photobooth που βρισκόταν εκεί, απαθανάτισε όλες εκείνες τις ξέγνοιαστες στιγμές στην καλύτερη εποχή του χρόνου. Φυσικά από αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει η Τάμτα, η brand ambassador του Carroten γι’ αυτό το καλοκαίρι, η οποία λίγο πριν ξεκινήσει να ετοιμάζεται για την on stage της εμφάνιση, έσπευσε στο Preshow των Mad Video Music Awards 2017 by Coca-Cola and Aussie να συναντήσει τα Carroten Boys & Girls και να φωτογραφηθεί και εκείνη στο καλοκαιρινό σκηνικό.

H καλοκαιρινή αυτή ατμόσφαιρα μεταφέρθηκε και στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2017 by Coca-Cola and Aussie, με την Τάμτα να ερμηνεύει με την υπέροχη φωνή της το φετινό Carroten Song «Ήλιους και θάλασσες» σε μία πιο lounge Mad εκδοχή. Η εντυπωσιακή παρουσία της Τάμτα, η ιδιαίτερη χορογραφία, τα γλυπτά εξωτικών ζώων, τα εντυπωσιακά γραφικά γεμάτα θάλασσες και ο τεράστιος ήλιος του Carroten πάνω στην σκηνή δημιούργησαν μία μαγευτική ατμόσφαιρα και μετέφεραν όλους τους θεατές σε μία μαγική σουρεαλιστική παραλία.

Για ακόμα μία φορά το Carroten είναι εκείνο που θα σηματοδοτήσει το καλοκαίρι μας όχι μόνο καθώς δημιουργεί κάθε χρόνο το soundtrack του καλοκαιριού, αλλά γιατί είναι εκείνο που ζει μαζί μας κάθε καλοκαιρινή εξόρμηση, κάθε καλοκαιρινή βραδιά, κάθε καλοκαιρινή στιγμή.

Ζήστε το καλοκαίρι με Carroten, Ήλιους & Θάλασσες και μουσική!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!