O τρανς υποψήφιος που κατεβαίνει για 2η φορά στις εκλογές της NYC

25/06/2017
από

Ο Mel Wymore αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος για το δημοτικό συμβούλιο της Νέας Υόρκης για 2η χρονιά μετά την εκλογή του Donald Trump.

Ο Mel Wymore κατεβαίνει υποψήφιος για να αντιπροσωπεύσει την Άνω Δυτική περιοχή της Νέας Υόρκης (Περιοχή 6 του Δημοτικού Συμβουλίου) κι η εκλογή του Trump φαίνεται ότι του έδωσε “έμπνευση” για να κατέβει υποψήφιος για το δημοτικό συμβούλιο.

Όταν πρόκειται για ένα τρανς άτομο που είναι υποψήφιο, από την εμπειρία του Wymore, μαθαίνουμε ότι οι ψηφοφόροι δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται. Ωστόσο, ο ίδιος αντιμετωπίζει προκλήσεις σε μεγαλύτερη κλίμακα, όταν οι φωνές των τρανς ατόμων στην Αμερική επανειλημμένα πνίγονται και αγνοούνται. Βιώνοντας αυτό το ζήτημα από πρώτο χέρι, ο Wymore εργάζεται επίσης ως εκτελεστικός διευθυντής της TransPAC, μιας οργάνωσης που επιδιώκει να εξασφαλίσει τα δικαιώματα των τρανς ανθρώπων σε ολόκληρη την πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Μετά την εκλογή του Donald Trump, ο Wymore συνειδητοποίησε ότι οι Νεοϋορκέζοι έπρεπε να οργανωθούν με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο για να αντισταθούν σε τυχόν βλαβερές δράσεις, που θα μπορούσε να προκαλέσει η προεδρία του Trump στη Νέα Υόρκη. Επιπλέον, ο Wymore επιδιώκει να αντιμετωπίσει την αύξηση των εταιρικών ακινήτων που δεν επιτρέπει σε ανθρώπους την ικανότητα να αντέξουν οικονομικά την στέγασή τους.

Προκειμένου να διατηρηθεί η ποικιλομορφία των μικρών και μεσαίων κοινοτήτων εισοδήματος στην πόλη, ο Wymore πιστεύει ότι είναι καθήκον του να προστατεύσει τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες από την απομάκρυνσή τους λόγω της αύξησης του κόστους στέγασης. Τέτοιες ομάδες περιλαμβάνουν άτομα με σκούρο χρώμα δέρματος, άτομα με χαμηλό εισόδημα και ηλικιωμένα άτομα.

Ως κάτοικος της Άνω Δυτικής περιοχής της Ν. Υόρκης εδώ και 29 χρόνια, ο Wymore μεγάλωσε τα δύο του παιδιά στη γειτονιά και αγαπά όλη την περιοχή. Από την ασφάλεια των δρόμων μέχρι την ποικιλομορφία και την προστασία των μικρών επιχειρήσεων, ο Wymore επιδιώκει να διατηρήσει την ανθρώπινη όψη της γειτονιάς.

Πρόσφατα, πολλές τοπικές επιχειρήσεις έχουν κλείσει λόγω της αύξησης του κόστους των ακινήτων και της επίδρασης των μεγάλων εταιρικών αλυσίδων. Για παράδειγμα, το Always Love, ένα τοπικό φαρμακείο που εξυπηρετεί την κοινότητα εδώ και 30 χρόνια, έπαψε να λειτουργεί αυτό το μήνα.

Ο Wymore ελπίζει ότι το όνομά του εμπνέει τις ιδέες της κοινότητας, της εξουσίας και της υπηρεσίας:

«Ζω με ορατότητα και κατεβαίνω για να ανακτήσω την προοδευτική φωνή μας στο πολιτικό μας σύστημα» , δήλωσε ο Wymore στο GSN.

Οι δημοτικές εκλογές του δημοτικού συμβουλίου της Νέας Υόρκης πραγματοποιούνται στις 12 Σεπτεμβρίου 2017.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!