Αγγελία στο Λονδίνο: “Απαγορεύονται gay, λεσβίες, κατοικίδια, παιδιά & φτωχά άτομα”

23/06/2017
από

Μετά από έντονες αντιδράσεις ο σπιτονοικοκύρης δήλωσε: “Ήταν λάθος.”

Ένας σπιτονοικοκύρης στο Λονδίνο σόκαρε τους πιθανούς ενοικιαστές του σπιτιού του με την αγγελία που δημοσίευσε.

Η κα Amanda O’Leary παρατήρησε την αγγελία, ενώ περπατούσε στην οδό Greenwich High Street στην βιτρίνα ενός καταστήματος στην Αγγλία. Η αγγελία, αφού περιέγραφε το δωμάτιο, έγγραφε ως υποσημείωση κάτω-κάτω:

Παιδιά, κατοικίδια, DSS (άτομα που ζουν με κάποιο επίδομα του κράτους), gay, λεσβίες και φτωχά άτομα απαγορεύονται αυστηρά / δεν επιτρέπονται.

Σοκαρίστηκα“, δήλωσε η κα O’Leary στο Gay Star News. “Αρχικά γέλασα, γιατί σκέφτηκα ότι δεν μπορεί να είναι αλήθεια, κάνει πλάκα!” Στη συνέχεια φωτογράφισε την αγγελία και την πόσταρε στο Facebook.

Έγραψε: “Δεν μπορείς για κανένα λόγο να αποκλείεις έτσι τους ανθρώπους. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ένα gay άτομο να μην μπορεί να νοικιάσει το δωμάτιο. Είναι εξαιρετικά προσβλητικό. Το άτομο που έγραψε την αγγελία θα πρέπει να είναι εντελώς ηλίθιο, ώστε να πιστεύει ότι μπορεί να γράφει αυτά τα πράγματα και να αναγράφει και τον αριθμό του τηλεφώνου του.

Το Gay Star News κάλεσε το τηλέφωνο και μίλησε με τον κ. Sharaf Ahmed, που δήλωσε ότι δεν είναι ο ίδιος που νοικιάζει το δωμάτιο, είναι απλό μεσάζοντας.

Όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που η αγγελία αποκλείει τα gay άτομα και τις λεσβίες είπε ότι αυτοί ήταν οι κανόνες, που έθεσε ο σπιτονοικοκύρης. Κι όταν τον ρώτησαν αν γνώριζε γιατί τέθηκαν οι κανόνες αυτοί, ο ίδιος είπε ότι δεν ήξερε.

Ο σπιτονοικοκύρης αρνήθηκε να μιλήσει στο Gay Star News κι ο κ. Ahmed μετέφερε ότι: “Ήταν λάθος” και θα κατεβάσει την αγγελία το δυνατόν συντομότερα.

Η κα O’Leary πρόσθεσε ότι: “Οι άνθρωποι χρειάζεται να γνωρίζουν, ότι αυτό το πράγμα δεν μπορεί να συνεχίσει να συμβαίνει. Δεν ζούμε πια στον Μεσαίωνα.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!