Ίσως η πιο NSFW φωτογράφιση που έγινε ποτέ σε ένα περιοδικό μόδας

21/06/2017
από

Τον γνωρίσαμε μέσα από το αμερικάνικο ριάλιτι «Love & Hip Hop: Χόλιγουντ», στο οποίο έκανε coming out ως gay. Το 2016, ως ράπερ, κυκλοφόρησε το τραγούδι “When I Go”, το οποίο αναφέρεται στον εκφοβισμό και τις αυτοκτονίες των εφήβων LGBT.

Σήμερα ο Μίλαν Κρίστοφερ έρχεται πάλι στην επικαιρότητα μέσα από την αποκαλυπτική του φωτογράφιση στο hype περιοδικό μόδας, PAPER, που δημοσιεύτηκε σήμερα.

Σ΄αυτή βλέπουμε τον 30χρονο μουσικό να στέκεται γυμνός μπροστά στον φακό του Matthias Vriens.

«Λοιπόν, αισθάνομαι ότι στον πολιτισμό μας είναι τόσο ταμπού για έναν άντρα να δείξει το σώμα του, αλλά είναι εντάξει για μια γυναίκα να το κάνει. Απλά θέλω να το αλλάξω αυτό. Νομίζω ότι έχω ένα ωραίο σώμα και νομίζω ότι είναι τέχνη και ότι (το αντρικό σώμα) θα πρέπει να γίνεται αποδεκτό όπως αυτό των γυναικών. Μπορώ να είμαι άντρας και να είμαι gay μαύρος και καλλιτέχνης και να κάνω και γυμνό όπως θα μπορούσε οποιοσδήποτε άλλος.Πιστεύω ότι αυτές οι φωτογραφίσεις είναι σημαντικές όχι μόνο για τον πολιτισμό αλλά και για την κοινότητα και την ποπ κουλτούρα εν γένει. Ποτέ δεν έχω δει να γίνεται στα περιοδικά κάτι τέτοιο με πραγματικά αποκαλυπτικό τρόπο», σχολίασε ο ίδιος για τις φωτογραφίες του.

Δείτε τις φωτογραφίες, όπως δημοσιεύτηκαν στο PAPER.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!