Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει το Athens Pride για ομοφοβική επίθεση και τραυματισμό εθελοντή

12/06/2017

Τη διαδικασία άμεσης προσφυγής στη δικαιοσύνη ανακοίνωσε το Athens Pride, μετά από επίθεση που σημειώθηκε από ομάδα φασιστών κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Υπερηφάνειας και που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός εθελοντή.

Η σχετική ανακοίνωση: 

Το Athens Pride, την ημέρα της κεντρικής του εκδήλωσης, δέχτηκε επίθεση από ομάδα φασιστών. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού αυτού, έγινε μια επίθεση και υπήρξε τραυματισμός ενός εθελοντή μας.

Το Athens Pride θα ξεκινήσει άμεσα τη διαδικασία προσφυγής στη δικαιοσύνη, με κύριο γνώμονα τη προστασία του εθελοντή μας. Έχουμε ήδη αποδεικτικά στοιχεία και μαρτυρίες (καθότι η ιστοσελίδα των φασιστών έχει φωτογραφίες μελών της κοινότητας μας τα οποία και στοχοποιούνται. Την ίδια στιγμή, τα πρόσωπα των φασιστών είναι καλυμμένα με μωσαϊκό). Τους ευχαριστούμε για τα σχόλια στη σελίδα μας και την επώνυμη ανάληψη ευθύνης καθώς αυτό θα διευκολύνει τη δουλειά της δικαιοσύνης. Παρακαλούμε, τα άτομα που ήταν παρόντα και προτίθενται να καταθέσουν αν χρειαστεί καθώς και οργανώσεις και ομάδες της κοινότητάς μας που θέλουν να στηρίξουν να επικοινωνήσουν με την οργανωτική επιτροπή.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!