Αθλητές στίβου κάνουν coming out ως gay & γίνονται ζευγάρι

06/06/2017
από

Οι δύο αθλητές στίβου έκαναν coming out ο ένας στον άλλο ως gay και στη συνέχεια έγιναν ζευγάρι.

Ο Justin Rabon κι ο Brad Neumann είναι αθλητές που εκπροσωπούν την ομάδα στίβου του Πανεπιστημίου της Μινεσότα. Είναι επίσης gay και συνεργάζονται για περισσότερο από δύο χρόνια. Σήμερα, μοιράστηκαν την ιστορία τους στο OutSports για να γιορτάσουν τον μήνα Υπερηφάνειας.

Ο Rabon κι ο Neumann γνωρίζονται ήδη από το γυμνάσιο – αν και τότε ήταν αντίπαλοι και δεν γνωρίζονταν καλά.

«Αρχικά, δεν γνωρίζαμε ο ένας για τον άλλον ότι ήταν gay» , δήλωσε ο Neumann. «Μάλιστα, τον ήξερα απλώς ως Justin, το παιδί που με κέρδισε στα 200 μέτρα, επειδή η έναρξή μου ήταν λάθος» .

Αυτή η ιστορία αγάπης ξεκίνησε τελικά στα τέλη του 2014, κοντά στις Ημέρες των Ευχαριστιών, όταν έκανε ο ένας στον άλλο coming out μέσω μηνυμάτων – πρώτα ο Rabon και στη συνέχεια απάντησε κι ο Neumann.

«Μιλούσαμε για ώρες για τα πάντα και μεταξύ μας είμαστε ο αληθινός εαυτός μας 100% για πρώτη φορά σε ολόκληρη τη ζωή μας» , δήλωσε ο Neumann. «Αρχικά ήμασταν απλά φίλοι, μιλούσαμε ελεύθερα και γνωριζόμασταν, αλλά άρχισα να ασχολούμαι μ’ αυτόν τον άνθρωπο κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Μου έδωσε τη δυνατότητα να είμαι και πάλι ευτυχισμένος. Μου έδωσε έναν λόγο να χαμογελώ. 

Σήμερα, δυόμιση χρόνια μετά, τρέχουν μαζί αντί να είναι αντίπαλοι.

Είμαστε ακόμη μαζί, είμαστε ακόμη ερωτευμένοι, είμαστε κι οι δύο ανοιχτά gay κι είμαστε κι οι δυο περήφανοι για το ποιοι είμαστε” , σχολιάζει ο Neumann.

Με ώθησε πέρα από τα όρια, που είχα στο μυαλό μου ως πιθανά, για τον εαυτό μου και μου έδειξε ότι, ανεξάρτητα από το από πού προέρχεσαι και με τι συνθήκες έρχεσαι αντιμέτωπος, αξίζεις να είσαι ευτυχισμένος και να είσαι ο πραγματικός εαυτός σου.

Αγαπώ την οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες μου, αλλά δεν μπορούν να διαισθανθούν απόλυτα αυτό που ζει ένας gay αθλητής. Έχω πάρει σχεδόν καθολικά θετική ανατροφοδότηση από όλον τον κόσμο, αλλά οφείλω, πραγματικά, όλη μου την ευτυχία στη ζωή μου, στον Justin. Χωρίς αυτόν, θα ζούσα ακόμα ένα ψέμα σ’ όλους τους γύρω μου, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου.




Δες και αυτό!