Είναι πολλές οι χρονιές που οι διοργανωτές του κινηματογραφικού φεστιβάλ LGBT ταινιών “Outview” σκέφτηκαν να το μεταφέρουν σε πιο φθινοπωρινή σεζόν. “Ο καιρός στην Ελλάδα είναι απρόσμενος και πολύ συχνά οι ψηλές θερμοκρασίες ξεκινάνε από πολύ νωρίς, οι κλειστές αίθουσες και ειδικά τις απογευματινές ώρες δεν ήταν και πολύ θελκτικές”, λένε στην ανάρτησή τους και προσθέτουν: “Ένα όμως φεστιβάλ που σέβεται τον εαυτό του και καταφέρνει να είναι ανταγωνιστικό με τα αντίστοιχα του εξωτερικού, επιβάλλεται να κρατήσει τις παράλληλες προβολές από νωρίς το απόγευμα. Έτσι η μόνη λύση ήταν να μεταφερθούμε σε πιο δροσερή περίοδο.

Έτσι αποφασίσαμε ότι εφόσον έκλεισε με τεράστια επιτυχία τα 10 χρόνια ύπαρξής του και πάντα με γνώμονα πως θα ευχαριστήσει το κοινό του ακόμα περισσότερο, να κάνουμε μια ακόμα καινούργια αρχή.

Φθινόπωρο λοιπόν του 2017 και συγκεκριμένα 19-25 Οκτωβρίου ανοίγουμε τις μεγάλες οθόνες και σας φέρνουμε όπως κάθε χρονιά Παγκόσμιες, Ευρωπαϊκές και Πανελλαδικές κινηματογραφικές πρεμιέρες, επώνυμους καλεσμένους, πολλά events και workshops και φυσικά την Απονομή των Βραβείων.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δικών σας ταινιών είναι η 10η Αυγούστου και τις οποίες μπορείτε να υποβάλετε σε αυτή τη διεύθυνση.

Περιμένουμε τις ιδέες και τις ταινίες σας για να δημιουργήσουμε ένα ακόμα ιδιαίτερα συμπεριληπτικό Outview Film Festival!”