Ψηφίστε για το Βραβείο Κοινού στα Queer Theatre Awards 2017

27/05/2017

Τα περήφανα θεατρικά βραβεία της Αθήνας προωθούν για 6η χρονιά την ορατότητα της queer θεματολογίας και της διαφορετικότητας στο θέατρο. Τα βραβεία αποτελούν επίσημο event του Athens Pride Week, υπό την αιγίδα του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride.

Πέρα από τις καθιερωμένες κατηγορίες της κριτικής επιτροπής, τη βραδιά της απονομής θα δοθεί και ένα βραβείο κοινού για την καλύτερη queer παράσταση. Αυτό, όπως κάθε χρονιά, θα ψηφιστεί από τους αναγνώστες του περιοδικού Antivirus, μέσα από ανοιχτή ψηφοφορία που συμπεριλαμβάνει όλες τις παραστάσεις με queer θεματολογία και χαρακτήρες από τη φετινή θεατρική σεζόν. Η ψηφοφορία κλείνει τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 5 Ιουνίου.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην απονομή των βραβείων, που θα λάβει χώρα στο Σύχρονο Θέατρο, την Τετάρτη 7 Ιουνίου με παρουσιαστές τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Άλεξ Κάβδα, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κομνηνού. Στη διάρκεια της βραδιάς θα τραγουδήσει ζωντανά η Ηρώ.

Οι αναλυτικές υποψηφιότητες έχουν ανακοινωθεί στον επίσημο ιστότοπο www.gaytheatre.gr .

Το φετινό σύνθημα είναι «Proud-Acting». Δεν κρυβόμαστε πίσω από στρέητ ταμπέλες. Δεν ντρεπόμαστε για την ταυτότητα μας. Είμαστε περήφανοι.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!