Κέρδισε ένα “Gin Kit” από το πολυβραβευμένο Broker’s London Dry Gin

22/06/2017

Το περιοδικό antivirus σου δίνει τη δυνατότητα μέσα από ένα διαγωνισμό, να κερδίσεις ένα μοναδικό “Gin Kit” από το Brokers London DryGin.

 

Η μαγική τσάντα κρύβει μέσα της, μία φιάλη από το καλύτερο London Dry Gin στον κόσμο και το απαραίτητο τόνικ, για να απολαύσεις ένα γνήσιο Λονδρέζικο Gin & Tonic παρέα με τους φίλους / ες στο σπίτι. Η συσκευασία περιέχει ακόμα ένα κλασικό “bowler hat” Broker’s – που κυριαρχεί σε κάθε φιάλη του, ένα ζευγάρι τιράντες καθώς και προφυλακτικά “Brokers, Dont forget your hat”.

Η «γνήσια» συνταγή με την οποία παράγεται ακόμα και σήμερα το Broker’s Gin, έχει ιστορία δύο αιώνων και περιλαμβάνει τα καλύτερης ποιότητας φυτικά συστατικά που επιλέγονται στο χέρι.
Παράγεται σε ένα παλιό αποστακτήριο (micro-distillery) στην καρδιά της Αγγλίας, λίγο έξω από το Birmingham, χρησιμοποιώντας ακόμα και σήμερα παραδοσιακούς χάλκινους αποστακτήρες ηλικίας 200 ετών.
Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του αποτελούνται από οινόπνευμα τετραπλής απόσταξης, αγγλικό σιτάρι, μείγμα δέκα βοτανικών στοιχείων και μπαχαρικών που προέρχονται από Ευρώπη, Ασία και Αφρική.
Το αποτέλεσμα της απόσταξης είναι ένα London Dry Gin απαράμιλλης απαλότητας και γεύσης.
Έχοντας την εμπειρία τουλάχιστον 20 χρόνων στην κατηγορία του ποτού, δεν είναι τυχαίο που οι εμπνευστές του, Martin και Andy Dawson, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό τζιν με πρωτοφανή ανάπτυξη κάθε χρόνο.
Το Broker’s London Dry Gin με την πρωτότυπη συσκευασία του μας υπενθυμίζει ότι η Αγγλία είναι η πατρίδα του Τζιν, “καπελώνοντας” την κατηγορία με ένα προϊόν τετραπλής απόσταξης!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό με το Brokers London Dry Gin

Τα βραβεία

Το Broker’s London Dry Gin έχει κερδίσει περισσότερα βραβεία τα τελευταία δέκα χρόνια από οποιοδήποτε άλλο Τζιν, με αποκορύφωμα το 2010 όπου έλαβε στον κορυφαίο Διαγωνισμό Ultimate Spirits Challenge στη Νέα Υόρκη τη βαθμολογία 97/100 – παγκόσμιο ρεκόρ στην κατηγορία «τυφλών γευστικών δοκιμών». Ήταν τότε που ανακοινώθηκε ότι το Broker’s London Dry Gin είναι το Καλύτερο τζιν Παγκοσμίως μέχρι κάποιος άλλος να σπάσει αυτό το ρεκόρ – κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα! Το 2013 κέρδισε το Χρυσό Μετάλλιο στον Διαγωνισμό του Λονδίνου «London Gin Masters» στην Super Premium κατηγορία ενώ το 2016 έλαβε το βραβείο του περιοδικού IWS για τη βιομηχανία ποτών στη Γερμανία, μέσα από τυφλή γευστική δοκιμή των 20 κορυφαίων Τζιν στη Γερμανία. Τέλος το 2017 κέρδισε στην Αυστρία το διαγωνισμό του Περιοδικού Falstaff, το νούμερο ένα περιοδικό για κρασιά και οινοπνευματώδη ποτά.

Broker’s London Dry Gin, γευστικές νότες

  • ΓΕΥΣΗ: Έντονες νότες πορτοκαλιών και λεμονιών.
  • ΑΡΩΜΑ: Κέδρου και κόλιανδρου, σε συνδυασμό εσπεριδοειδών.
  • ΕΠΙΓΕΥΣΗ: Τελείωμα με άρωμα κέδρου και μια πιπεράτη αίσθηση που διαρκεί στο στόμα.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα κλασικό London Dry Gin που προσφέρει ένα ταξίδι πικάντικων και ημίγλυκων λεμονάτων γεύσεων. Φρουτώδες, αρωματικό και ιδανικό για την παραγωγή κοκτέιλ (mixability).

«The Gin of Gentlemen’s»: Η φιάλη του Broker’s σχεδιάστηκε με βάσει τη μόδα και το στυλ της δεκαετίας του 30 με σκοπό να αιχμαλωτίσει το πνεύμα και τον χαρακτήρα μιας ξεχασμένης εποχής.

Η πεμπτουσία του Βρετανικού στυλ αναπαρίσταται μέσα από: 

  • Το όνομα του (Broker= Χρηματιστής)
  • Το διακριτικό σχήμα της φιάλης του
  • Την παραδοσιακή ετικέτα του
  • Το καπάκι του, ένα «Bowler Hat» (το καπέλο των Βρετανών Gentlemen).
  • Η τελευταία πινελιά μας θυμίζει ότι η σοβαρή προσωπικότητα των Βρετανών συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο και έξυπνο χιούμορ.

Το Broker’s London Dry Gin διανέμεται στην Ελλάδα από την εταιρία beverage-world.gr


Όροι Διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια 25 ημέρες και θα ξεκινήσει στις 22 Ιουνίου 2017 και θα ολοκληρωθεί στις 16 Ιουλίου 2017 στις 23:59. Η κλήρωση του ενός (1) “Gin Kit” θα γίνει την Δευτέρα 17 Ιουλίου 201στις 17:00, στα γραφεία του περιοδικού Antivirus και το όνομα του νικητή θα δημοσιευτεί στην σελίδα μας στο Facebook. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί με γραπτό μήνυμα στο email του, και το δώρο θα του σταλεί στη διεύθυνση που επιθυμεί (εντός Ελλάδας). Όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα πρέπει να είναι ενήλικοι (+18 χρονών).




Δες και αυτό!