Η πιο ρεαλιστική σκηνή gay σεξ στην ιστορία της (αμερικανικής) τηλεόρασης

15/05/2017
από

To American Gods είναι η νέα μας αγαπημένη σειρά.

Πρωταγωνιστής είναι ο Ricky Whittle ως ο Shadow Moon, ένας πρώην καταζητούμενος που επιστρέφει απ΄τη φυλακή και ξεκινά να δουλεύει για τον Mr. Wednesday, καταλήγοντας να μπλέκεται σ΄έναν πόλεμο μεταξύ νέων και παλιών θεών. Η σειρά, αν κι είναι στην αρχή, έχει ήδη προκαλέσει σχόλια για τις πολλές γυμνές σκηνές.

Το 3ο επεισόδιο, το οποίο προβλήθηκε εχθές, περιλάμβανε και μια (gay) σκηνή που θεωρείται η πιο ρεαλιστική σκηνή gay σεξ που έχει παίξει ποτέ σε σειρά (ναι, ξεπερνά ακόμη κι αυτή του Sense 8).

Σ’ αυτή, παρατηρούμε τη συνάντηση ενός “φλεγόμενου θεού” Ifrit (από την ισλαμική μυθολογία), που εργάζεται ως ταξιτζής να συναντιέται μ΄έναν μετανάστη, τον Salim.

https://youtu.be/BdoQSQt_1PY?t=89

Μετά τη συνάντησή τους στο ταξί κι οι δύο καταλήγουν σ΄ένα ξενοδοχείο. Στο ασανσέρ, κρατούν τα χέρια τους. Μόλις βρεθούν στο δωμάτιο, ο Ifrit εμφανίζεται να βγαίνει από το μπάνιο με μια πετσέτα γύρω από τη μέση του την οποία μετά από λίγο αφαιρεί.

Εκτός από το full frontal γυμνό υπάρχει σκηνή με στοματικό σεξ και στη συνέχεια οι δύο άντρες βρίσκονται στο κρεβάτι και κάνουν έρωτα.

Μιλώντας στο Vultute, o παραγωγός της σειράς Βryan Fuller, δήλωσε:

«Για να δείξουμε τον Salim και το τζίνι με τρόπο που θα ήταν θετικός για έναν ομοφυλόφιλο που προέρχεται από μια χώρα όπου η ομοφυλοφιλία τιμωρείται με θάνατο και μπορεί να σε πετάξουν από μια ταράτσα, ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να δούμε την ιστορία του από τη σκοπιά ενός ομοφυλόφιλου από τη Μέση Ανατολή, η σεξουαλική εμπειρία του οποίου πιθανότατα ήταν μικρή και περιορισμένη σε πεολειχίες μέσα σε στενά σοκάκια χωρίς πραγματική επαφή», λέει ο Fuller. «Ήταν σημαντικό για εμάς σε αυτή την απεικόνιση να έχουμε τον Salim να πέφτει στα γόνατά του και να προετοιμάζεται για σεξ με τον τρόπο που είχε συνηθίσει και το Τζίνι να τον σηκώνει, να τον φιλάει και τον μεταχειρίζεται πολύ πιο ψυχικά και πνευματικά. Να αλλάξει την αντίληψή του για το ποιος είναι και ποια είναι η σεξουαλική του ταυτότητα. Αυτό που θέλαμε να επιτύχουμε είναι για ένα κοινό που δεν είναι συνηθισμένο να βλέπει δύο άντρες να κάνουν σεξ, να το αναγνωρίσει ως ένα όμορφο πράγμα».

 




Δες και αυτό!