Το μήνυμα του Mr Gay World 2017 για τον ιό του HIV

12/05/2017
από

Ο Raspado υποστηρίζει το τέλος του στιγματισμού των ατόμων λόγω του ιού HIV στις Φιλιππίνες.

Ο Νο 1 άντρας από τη Νοτιοανατολική Ασία, που κατέκτησε τον τίτλο του Mr Gay World, δεν είναι μόνο όμορφος, αλλά θέλει να βοηθήσει την LGBTI κοινότητα.

Ο John F. Raspado είναι ο 1ος άνδρας από τις Φιλιππίνες, που στέφθηκε Mr Gay World 2017 στη Μαδρίτη την Τετάρτη (10/05).

Εκτός από τη νίκη του τίτλου, ο Raspado σάρωσε επίσης σε πολλές από τις κορυφαίες κατηγορίες. Καλύτερη εμφάνιση με μαγιό, καλύτερη εμφάνιση με επίσημο ένδυμα, καλύτερη εμφάνιση στη συνέντευξη, Mr Online Vote και Mr Social Media. Οι επιλαχόντες ήταν από την Ισπανία, το Βέλγιο, την Ελβετία και τη Νότια Αφρική. Ο Raspado είναι ένας από τους πρεσβευτές των κορυφαίων οργανώσεων στις Φιλιππίνες που έχουν ριχτεί στον αγώνα για προάσπιση των δικαιωμάτων των οροθετικών και την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του HIV/AIDS LoveYourself.

«Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω τη φωνή μου και να αποτελέσω ένα πρότυπο για τα μέλη της LGBT κοινότητας που βρίσκονται ακόμα σε διαδικασία αποδοχής», δήλωσε ο Raspado στη συνέντευξή του στα μέσα ενημέρωσης.

Πέρυσι, ο Raspado έγινε πρεσβευτής της LoveYourself και παρότρυνε τον κόσμο να μην φοβούνται να κάνουν εξετάσεις. «Δεν σταματάει με ένα μόνο τεστ για τον HIV. Θα πρέπει πάντα να είσαι προσεκτικός και να είσαι ασφαλής», δήλωσε.

Περιττό να πούμε ότι η ομάδα της LoveYourself είναι πολύ περήφανη για τον πρεσβευτή της:

«Με το σθένος του έφερε υπερασπιστές στο έργο μας κι είμαστε πραγματικά περήφανοι για τον John, γιατί δεσμεύτηκε 101% να εκπροσωπήσει καλά τη χώρα και το έκανε” , δήλωσε ο διευθυντής του LoveYourself Ronivin G. Pagtakhan.

«Δεν χάνουμε τον στόχο μας και δεν θα χάσουμε ποτέ την ενέργεια για να συνεχίσουμε την καταπολέμηση της εξάπλωσης του HIV και του AIDS. Έχουμε μια νέα γενιά πρεσβευτών κι είμαστε ευγνώμονες που ένας από αυτούς είναι ο 1ος Mr Gay World.




Δες και αυτό!