Εδώ θα βρείτε κάποιες απ΄τις καλύτερες παραλίες για τις διακοπές σας

11/05/2017

Για πολλούς απ΄εμάς ο τέλειος καλοκαιρινός προορισμός περιλαμβάνει μια όμορφη και ζεστή παραλία για στιγμές ξέγνοιαστης χαλάρωσης. Ορίστε, λοιπόν, ένας γρήγορος οδηγός για το που μπορείτε να βρείτε κάποιες απ΄αυτές…

Μύκονος, Ελλάδα

Προφανώς κι η Μύκονος βρίσκεται στη λίστα αυτή. Παραλίες για όλα τα γούστα και κυρίως γι΄αυτά των gay. Μια βόλτα, ας πούμε, στην Ελιά θα σας πείσει. Το ποτό ρέει άφθονο, η δυνατότητα όμως της απομόνωσης επιβεβλημένη, παρέα με τα γαλάζια κυκλαδίτικα νερά. Για τις νύχτες, τώρα, ξέρεις… με την πανσέληνο μαζί!

Turtle Cove, Αυστραλία

Ακριβώς δίπλα απ΄το Port Douglas, στα (τροπικά) βόρεια της πολιτείας Queensland της Αυστραλίας, το Turtle Cove είναι ένας ειδυλλιακός παράδεισος. Αν κι η πρόσβαση γίνεται μέσω του θέρετρου Turtle Cove, πρόκειται για μια δημόσια παραλία. Φτιαγμένη με φοινικόδεντρα και ζεστή χρυσή άμμο, στην παραλία αυτή τα ρούχα είναι προαιρετικά. Προσοχή στα πολλά και περίεργα έντομα που κυκλοφορούν.

Biarritz, Γαλλία

Στις ακτές του ατλαντικού, το Biarritz είναι απ΄τις παραδοσιακές επιλογές στη Γαλλία. Το σέρφινγκ εδώ δίνει και παίρνει, όπως κι οι gay σέρφερς (και τα γαλλικά φιλιά).

Sitges, Iσπανία

Αν κι η παραλία στην Βαρκελώνη είναι αρκετά γνωστή, κάποια χιλιόμετρα πιο πέρα υπάρχει μια σειρά από μικρές όμορφες παραλίες στην πόλη Sitges. Καλό θα ήταν να περιηγηθείτε σ΄αυτές, μιας κι ο όρος gay παραλία εδώ είναι ιδιαίτερα διευρυμένος.

Smith’s Beach, Αυστραλία

Ένα αρκετά μεγάλο ταξίδι -3 ώρες οδικώς απ΄το Περθ-αλλά με μια παραλία που θα σε αποζημιώσει. Αυστραλοί σέρφερς, μπόλικο κρασί αλλά και λίγοι καρχαρίες, οπότε μην πάτε πολύ βαθιά.

Ibiza, Ισπανία

Σίγουρα όταν ακούς τη λέξη Ibiza, σκέφτεσαι πολλά πάρτι και φασαρία. Το νησί, όμως, έχει και πολλές όμορφες παραλίες. Μία απ΄αυτές είναι και η απομακρυσμένη Las Salinas. Όχι τόσο κόσμος, υπέροχο beach bar και όμορφες γνωριμίες.

Boracay, Φιλιππίνες

Πρόκειται για μια μεγάλη, όμορφη παραλία γεμάτη με μπαρ και εστιατόρια. Το νερό εδώ είναι τόσο ζεστό, που είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι είσαι στον ωκεανό. Νοικιάστε ένα καταμαράν γύρω από το νησί για να βρείτε μερικά από τα καλύτερα σημεία για κολύμπι με αναπνευστήρα.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!